Girl Power! blog

Itt a folytatás: táncos videóval reagált a cég a táncos videóval felmondó lánynak

Ahogy azt a blogon is olvashattátok, Marina V. Shifrin egy szép napon úgy döntött, felmond a cégénél, ezt pedig egy nagyon vicces videóval tette meg.

A felvételt 15 millióan nézték meg szeptember 28. óta, és ez a szám csak emelkedik.

https://www.youtube.com/watch?v=xcv82ntxJO8

Shifrin a Mashable-nek elmondta: rájött, hogy a munka nem kielégítő számára, ráadásul mikor a felvétel készült, aludni sem tudott, mert éppen felújították a lakását, ezért hát bement hajnalban a munkahelyére és elkészítette a videót. „Amikor a videót készítettem, nem aludtam egy hétig” – mondta. „Arra gondoltam, milyen ironikus, hogy a munkahelyemen egyfolytában videókat gyártottam, így hát hogyan is lehetne máshogyan felmondani, ha nem egy videóval” – tette hozzá. Marina ezek után hazament aludni, és talán ő lepődött meg másnap a legjobban, hogy a Gawker megírta a felmondás hírét. Marina Shifrin internetes fiókja hamar tele volt újságírók százainak levelével.dancbreak

A Next Media Animation – ahol felmondott – pedig válaszvideót készített Marinának (amelynek koncepciója és aláfestő zenéje ugyanaz, mint a lányé), amiben felsorolják a cég előnyeit, és azt is tudatják, keresnek valakit Shifrin helyére.

Marina nemsokára egy állásajánlatot is kapott, nem meglepő módon táncos-zenés videó formájában.

Mindeközben Queen Latifah is meghívta műsorába, ahol állást ajánlott a lánynak. Shifrinnek október 14-ig kell választ adnia, addig gondolkozhat.

Függetlenül azonban a sok ajánlattól, Shifrin azt tervezi, hogy visszatér az Egyesült Államokba, és a komédia felé veszi az irányt.

„Az egyetlen tervem az volt, hogy szórakoztassam az embereket. Hogy tudják meg, hogy ez történt, jó mókának tűnt. Nem akartam megsérteni a céget. Hallottam, hogy sokan ennek hatására mondtak fel, de bízom benne, hogy ha meghozzák ezt a döntést, van B tervük is. Nekem határozott tervem volt, amikor kiléptem. Ugyanakkor lehet, hogy nem a legjobb B terv az enyém” – mondta Shifrin, hozzátéve, hogy pincérnő akart lenni, mellette pedig komikusként is dolgozna, elmondása szerint még ez is egy jó lehetőség.

(Forrás:Mashable)

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!