Girl Power! blog

Tréfás visszavágás: álbajusszal utánozta az iPhone-ját elhagyó lány a titokzatos férfit

Ismét egy igazi Girl Power!-sztori!

Daniel Bruckman 2012 szilveszter éjjelén elhagyta a telefonját valahol. Mobiljának köszönhetően azonban már hamar megkapta az “új tulajdonos” első selfie-jeit. Kiderült ugyanis, hogy a készülék folyamatosan szinkronizálja a képeket az Apple iCloud (felhő)-alkalmazásával, amelyhez  az otthoni számítógépén keresztül a tulajdonos hozzá tud férni. Nos, így kezdődött Bruckman fergetegesen jó projektje, My Cloud Pal címmel (Az én felhő-barátom).

Daniel egy teljes évig havonta posztolt Tumblr-falára egy képet önmagáról és a telefon új tulajáról, leutánozva a bajuszos férfi selfie-jeit. A lány az egy év során láthatta, ahogyan a férfi öltönyben pózol, hogy egy edzőteremben izzad, vagy hogy egyszerűen csak a fürdőszobai tükörben fotózza magát.

Természetesen saját selfie-jeit is mindig egy ragasztott bajusz segítségével készítette, hogy a sorozat hitelesebb legyen.

Daniel egyébként azt írja oldalán: sohasem állította, hogy a férfi ellopta a készüléket, és nem is nagyon hiszi, hogy ő tette. Daniel szerint egyszerűen elhagyta valahol, a bajuszos férfi pedig megtalálta, vagy megvette valakitől.

mycloudpal1

mycloudpal2

mycloudpal3

mycloudpal4

mycloudpal5

mycloudpal6

mycloudpal7

mycloudpal8

mycloudpal9

mycloudpal10

mycloudpal11

mycloudpal12

http://www.mymodernmet.com/profiles/blogs/danielle-bruckman-my-cloud-pal

http://mycloudpal.tumblr.com/

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!