Girl Power! blog

Ismerd meg a lányt, aki szakállt növesztett – fotó

Harnaam Kaur nőiesebbnek érzi jelenleg magát, mint valaha.

A 23 éves lány policisztás petefészek szindrómában szenved, amely betegség a szőrzet erőteljesebb növekedését eredményezi. Még csak 11 éves volt, mikor a kór tünetei kezdtek megjelenni, igaz, akkor még nem túl látványosan, de már akkor is látható szőr borította az arcát.  Kamaszkorában minden erejével azon volt, hogy elrejtse, eltüntesse a szakállat, és teste más területein is az erőteljes szőrzetet: gyantázta, és hatalmas, bő ruhákat hordott, hogy elfedje magát.

A lány egyre inkább befelé fordult, és egy idő után már arra sem volt hajlandó, hogy elhagyja a házat, amelyben élt.

16 évesen aztán történt valami: elege lett. Követni kezdte a szikh vallást, aminek köszönhetően egyre inkább elfogadta magát – ez az irányzat ugyanis azt tanítja, fogadjuk el testünket természetes állapotában, és szeressük úgy, ahogy van – szőrösen.

axar.az1392573693mel

Most, 23 évesen Harnaam azt vallja: magabiztosabb, mint valaha, és bízik benne, hogy története inspiráló lehet mások számára, hogy vállalják fel önmagukat.

(via)

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!