Girl Power! blog

Alakítsd stílusossá bukósisakod!

Ma már egyáltalán nem kell szégyenkezned bukósisakod miatt, hiszen tweed sapkának, baseball sapkának, vagy elegáns kalapnak is álcázhatod. Válassz!

Gyerekkoromban gyűlöltem felvenni a biciklis bukósisakot: csúnya volt, nagy volt benne a fejem, és egyébként is, tiszta ciki. Kb. annyira, mint a hátizsákot teljes háton viselni – gondoltam akkor. Mára már persze tudom, mennyire fontos, hogy a sisak mindig a fejünkön legyen.

A mai bringásoknak azonban nagyon jó dolguk van, hiszen a New Jersey-i székhelyű Bandbox megalkotta biciklis, de lovagláshoz is kitűnően alkalmas, divatos sisakjait. A Cheryl Allen-Munley közlekedés-biztonsági szakértő nevével fémjegyzett elegáns kalapoknak, sapkáknak álcázott sisakok bármilyen outfithez kiválaszthatók, ráadásul igencsak egyediek.

A biciklis halálesetek 95 százaléka azért következik be, mert a biciklista nem viselt sisakot – írja a Bandbox oldalán, felhívva a figyelmet a sisakok fontosságára.

A cégnél jelenleg 20 féle bukó közül lehet választani.

De itt van rögtön egy másik márka is, a dán Yakkay: itt választhatunk lovagló, baseball sapkák, tweed kalapok közül is. A Yakkay sisakok egyelőre 5 országban és háromféle méretben kaphatók (Luzern, Dublin, Párizs, Tokió, Cambridge).

A kalapok tökéletesen megfelelnek a biztonsági előírásoknak, szóval bátran hordhatjuk őket télen-nyáron.

yakkay

helmeet2


helmeet7

 

helmeet8

 

helmet

 

helmet3

 

helmet4

 

helmet5

 

helmet6

 

helmet9

 

helmet10

 

helmet11

 

helmet12

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!