Girl Power! blog

Meglepetés: 27 év után visszatér a “rocknagyi”

Ez itt Tina Turner svájci love story-ja.

A “rocknagymama” a Swisscom alkalmazását, az iO-t reklámozza, amivel ingyenesen lehet üzenni vagy telefonálni – Tina Turnert csaknem 27 év reklámfilmes kihagyás után sikerült a cégnek rávennie arra, hogy ismét reklámarcként szerepeljen. Tina Turner utoljára 1987-ben a Pepsi reklámarcaként volt látható.

Az iO egy olyan kommunikációs applikáció, amellyel a Swisscom előfizetői ingyenesen hívást kezdeményezhetnek, üzenetet, fotót, videót küldhetnek a felhasználók, akár külföldről is. Ráadásul rendkívül biztonságos a rendszer, hiszen a felhasználók személyes adatai a svájci szerveren maradnak.

A biztonság és a diszkréció nem csak Tina Turnernek, hanem is iO-nak is fontos – áll a leírásban. “Szeretek kommunikálni, és az iO-val egy olyan terméket támogatok, amely garancia a svájci minőségre” – fogalmaz az énekesnő. “Az alkalmazás használata nagyon egyszerű, és a számomra fontos adatokat biztonságosan használja” – mondja Tina Turner.

Az énekesnő a svájci Blick magazinnak adott interjút, amiben elmondja, mennyire szereti az életét Svájcban, de arról is beszél, miért szereti jobban, ha nem elérhető rajongói és a nyilvánosság számára (még akkor is, ha ugyanakkor ő lett az applikáció nagykövete).

Tina Turner azt is elmeséli, hogy a svájciak rendkívül pontosak, valamint azt is, nincsen szüksége testőrre, bármikor biztonságosan sétál végig az utcán.

tt

1987-ben, a Pepsi reklámjában:

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!