Girl Power! blog

Igazán dögös a szülinapos Cameron Diaz

A V Magazin egy korábbi interjújával köszöntötte fel a ma 42 éves szőke színésznőt. 

Éppen tegnap néztem meg A csajok bosszúja című filmet, amiben Cameron Diaz is játszik: egynek elmegy, gondoltam, miközben elindítottam, hiszen az ilyen, IMDB-n átlagosan 6 – 6,5-ös pontszámot kapó alkotások tökéletesen jók arra, hogy a hétvégi munka előtt péntek este, egy vacsora után, lefekvés előtt teljesen kikapcsoljak. Ráadásul, mikor meglátom Cameron Diaz nevét, azonnal azzal a – talán jogos – prekoncepcióval élek, hogy ha nem is Zs-kategóriás, de biztos, hogy nem valamilyen komoly mondanivalóval megáldott, mélyreható filmet látok majd. És az élmény nagyjából valóban ilyen is volt: egynek elmegy, párat felnevet az ember, Cameron nem játssza túl, ellenben baromi csinos, és baromi jó teste van, no és humoros csaj is, jó arcmimikával, fantasztikus Für Anikós szinkronhanggal.

cameron-diaz-v-magazine-03

Ezt megelőzően, azt hiszem, A jogászban láttam, ami – és erről kivételesen nem Cameron tehet – siralmasra sikerült, akármilyen színészbrigádot (Brad Pitt, Javier Bardem és Michael Fassbender) is szerepeltettek benne.

Eleinte azt gondoltam, hogy a tündéri, bombázó, szőke maca szerepből Cameron Diaz nem lép már ki, nem tud kilépni, akármilyen idős is lesz. Egyébként a Charlie angyalaiban is végtelenül szerethető volt, nem is beszélve az átütő sikerű Maszkról, bár ezek a filmek ugyebár azt a funkciót töltik be, hogy szórakoztassanak.

Cameron Diaz ugyanakkor 2009-ben kapott egy nagyobb kihívást jelentő szerepet, és sokan szorítottak neki, hogy talán akkor egy hatalmas fordulattal képes változtatni a skatulyán, amelybe belekerült. A My Sister’s Keeper (A nővérem húga) című, Jodi Picoult könyvéből született 2009-es drámában életében először anyát alakított, és igen jó kritikát kapott. Azonban ez a film sem hozta meg azt az áttörést, amilyet például ebben az évben mindenki legnagyobb megdöbbenésére Matthew Mcconaughey ért el, és a szépfiúból egyszerre zseniális színész vált (habár csodával határos módon nem kapott Emmy-t. Ezt senki nem érti).

Idén Cameron Diazt a Szexvideó című filmben láthatjuk még, az Így jártam anyátokkal című nagy sikerű sorozatból ismert Jason Segel oldalán.

Cameron Diaz gyönyörű, tehetséges. Bizonyított, helytállt horrorfilmben, drámában is, és szerep mindig akad számára, az életét pedig szereti, úgy, ahogy van. Már csak egy férj és gyerek hiányzik az életéből, ami lehet, hogy nem várat már sokáig magára, hiszen a friss hírek szerint barátja, Benji Madden megkérte a kezét.

És még egy dolog: fontos kiemelnem egy másik oldalát is. A természetes, átlagos, farmeres-pólós nőt, aki nem szégyelli megosztani smink nélküli szelfijét, és hitet adni rengeteg másik nőnek, hogy igenis, saját testünket szeretnünk lehet, és szeretnünk kell, minden gyengeségével és erősségével együtt. Egy interjúban azt mondta: nagyon fontos, hogy odafigyeljünk testünkre, és meghalljuk, amit üzen nekünk.  Cameron saját könyvet is írt erről (The Body Book), amiben felhívta a figyelmet a testmozgásra, és persze az egészséges táplálkozásról, szépségápolásról, élelmiszerekről, testápolásról is ír. Nekünk, nőknek.

Boldog születésnapot Cameron, engem már régen meggyőztél.

Cameron-Diaz-650x325

A V Magazinos interjút itt lehet elolvasni.

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!