Girl Power! blog

Modellnek állt Sansa Stark

Sophie Turner, aki a hazánkban is nagy sikert aratott Trónok harca Sansa Starkjaként vált ismertté, új szerepet próbált ki: modellnek állt. Jól tette.

A brit színésznő Karen Millen kampányfotóin tűnik fel, a divattervező legújabb kampányvideójában pedig Lara Mullen, Rosie Tapner és Brogan Loftus brit modellek oldalán látható.

sophie-turner_glamour_26aug14_KM-b_1080x720

A film címe: The Journey, amelyben Sophie Turner Karen Millen új kollekciójában jön-megy London utcáin, majd taxit fog és elindul magához Karenhez, hogy a csodás fotók elkészülhessenek. A kisfilmet egyébként Glen Luchford készítette.

sophie-turner2_glamour_26aug14_KM-b_1080x720

Sophie saját, egyéni stílusával kapcsolatban úgy fogalmazott: “Még eléggé fiatal vagyok, és próbálok rájönni stylistom, Alex Breed segítségével, milyen az én stílusom. Néha szeretnék úgy kinézni, mint egy hippi gyerek, máskor pedig inkább pedáns és csinos. Milyen jó is lenne, ha hét életem lenne, így egyik nap hipszter lehetnék, másik nap pedig punk” – mondta.

sophie-turner3_glamour_26aug14_KM-b_1080x720

Sophie úgy látja, a divat olyan, mint a színjátszás, hiszen többféle szerepben is kipróbálhatod magad. “Amikor fiatalabb voltam, az anyukám úgy öltöztetett fel, hogy lime-zöld nadrághoz neon kardigánt viseltem, szóval azt mondanám, hogy biztosan feljődött valamit a stílusom” – mondta a színésznő.

https://www.youtube.com/watch?v=NCaTXn9njtQ

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!