Girl Power! blog

Elárulta szépségének titkát a most 53 éves Julianne Moore

Ha eddig nem tudtad eldönteni, szeresd-e vagy sem a léböjtkúrát, és elhidd-e, hogy hatásos, akkor itt van a Julianne Moore, aki megtámogat a döntésben: ő azt mondja, felejtsd el!

thumbs_66848-juliann-moore.jpg.660x0_q80_crop-scale_upscale

A szépséges színésznő a NewBeauty magazin őszi-téli címlapján szerepel. A lapnak adott interjúban azt mondta: nem tudja támogatni a léböjt diétát.  “A Golden Globe-díjátadó előtt egy évvel nekiláttam egy léböjtkúrának. Azt hiszem, három napig bírtam. Megmondom őszintén, az egyetlen súly, amit akkor elvesztettem, az agyam súlya volt” – mondta.

o-JMOORE-570

A lapból tehát kiderül, a színésznő a szilárd ételeket részesíti inkább előnyben, de azt is megtudjuk. mitől néz ki nagyszerűen: a jógától, amit szeret otthon, csendben gyakorolni.

Hozzátette: még egy titka van, az pedig a rengeteg fényvédő krém. “Szerencsés voltam, hogy nekem is nagyon fehérbőrű anyukám volt, aki belém nevelte a fényvédők fontosságát. Délután 3-ig nem megyünk ki a tengerpartra, és ha az utcán sétálunk, akkor azt árnyékban tesszük. Manapság az emberek sokkal inkább odafigyelnek, de ez régen még szokatlannak számított” – mondta Julianna Moore a NewBeauty-nak.

o-NEWBEAUTY-570

Fotók: James White/NewBeauty

Az interjúból még az is kiderül, Julianne Moore szerint az akupunktúra fantasztikus, és az arcolajokért is odavan, reggelente pedig egy kanál klorofillt tesz egy pohár vízbe.

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!