Girl Power! blog

A filmtörténet 77 legjobb táncjelenete egyetlen videóban

Robert Jones filmes alábbi, tavaly készült mashupjában a hollywoodi produkciók 77 híres jelenete látható: az ötpercesre sikerült videó nagyon népszerű lett, eddig csaknem 10 millióan látták az interneten. A válogatásba olyan filmekből kerültek jelenetek, mint a Dirty Dancing, a Szombat esti láz, az Alkonyattól pirkadatig, a Ponyvaregény, vagy éppen a Shop Stop.

A válogatás második része idén januárban készült el. A csaknem 4 perces kisfilmben látható a Ne szórakozz Zohannal, a Blues Brothers, de a Star Wars is.

Idén júliusban Jones már a válogatás harmadik részénél tart: ebben már olyan filmek ismerhetők fel, mint a Wall Street farkasa, a Resszkessetek betörők, A Maszk, vagy a Flash Dance. Összesen 93 filmből válogatott a majdnem 4 perces alkotáshoz.

Teszteld magad: mindegyik filmet felismered?

article-0-0006AEA600000258-428_634x725

Robert Jones egyébként már számos válogatást létrehozott: összevágta már a legjobb Ice bucket challange-felvételeket, de készített kisfilmeket cuki macskákról, sorozatokról, így a Breaking Badről, vagy az Orange is the new black-ről is.

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!