Girl Power! blog

Ennyi sminket kenünk fel magunkra egy év alatt – elgondolkodtató videó

Elképzelted már, hogyan nézne ki az arcodon a smink 365 rétegben?

Az alábbi videóban – amelynek ironikusan a “Természetes szépség” címet adták – Hannelore Knuts belga modellt 365 rétegben sminkelik ki; a manöken mintegy kilenc órán át ült és tűrte a megpróbáltatásokat.

modell

Forrás: modellist-id.com

A felvétel során a smink egyre gusztustalanabb anyaggá formálódik, és a végére már elmegy a kedvünk a mindennapos alapozástól és pirosítástól.

Ezen az oldalon elolvasható, pontosan hogyan készült a felvétel: kiderül, hogy a készítők, a Lernert és Sander duó a kozmetikai túlzásokra szerette volna felhívni figyelmet. A forgatáson Ferry van der Nat sminkes, valamint asszisztense, Vanessa Chan segédkezett.

A rendezők azt is elárulták, hogy a felvétel előtt gyakornokukon (aki egyébként egy fiú) próbáltak ki egy 100 rétegű sminket. “Szerettünk volna megbizonyosodni arról, hogy ennyi festék nem öl meg egy embert” – mondták. Azért az fura, hogy ezt egy gyakornokon tesztelték, de úgy tűnik, a srác túlélte…

A Lernert & Sander egyébként legutóbb 2006-ban hívta fel magára a figyelmet, amikor csokinyuszikat olvasztottak hajszárítóval.

Itt megnézheted, hogyan készült a videó.

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!