Girl Power! blog

A 9 legjobb dizájner-hátizsák, amit beszerezhetsz Budapesten

Örömhír: újra divat a hátizsák!

Nagyon boldoggá tesz, hogy egyre több ruhaüzletben találok szép, praktikus, egyedi hátizsákokat. Egyrészt jó, mert nem terheli külön a gerincet, másrészt sok-sok mindenféle elfér benne, és a két kezünk szabadon marad, lehet olvasni, vagy fogni valaki kezét stb.

Szerencsére már egyre több hazai dizájner terméke válik elérhetővé mindenki számára, igaz, egy-egy táskának megkérik az árát, viszont cserébe jó minőségű és egyedi, garanciális terméket kapunk, olyat, ami hozzánk a leginkább passzol!

Összeválogattam kilenc  kedvencemet, amikkel mostanában szemezek.

1. Ykra

Az Ykra Store az Anker közben található, a márka mind a gördeszka és a hegymászás, a hip-hop és a reggae-zene kedvelőinek igényeit, mind pedig az oldschool divatot szerető táskarajongók vágyait kielégíti színes táskáival. Ez a virágmintás az egyik kedvencem tőlük. Ára: 135.00 euró.
ykra

2. Ez az Ykra-táska viszont csak 35 euróba kerül. ykra23. Sandqvist

Ez a táska 119.00 euró, vagyis 34,800 forintba kerül a The Garden Studionál. A Sanqvist egy svéd cég egyébként. 

stig_bluegrey_014. A Sankvist egy másik, nagyon szép színű táskája, ugyanannyiért. 
stig_blueplum_025.  Retrock

Szintén az Anker közbe kell menni ezért a hátizsákért – már ha még megvan – , de ezt leszámítva is érdemes, mert a Retrockban mindig lehet találni valami különlegességet. Ez a táska egy Blind Chic-darab, amiről mindjárt értekezek még.

retrock

6. KOMOD

A KOMOD márka női ruhák és kiegészítők tervezésével foglalkozik. A márka négy tagja a különböző szakterületek és egyéniségek között létrejött összhangból építkezve 2012 óta a Budapest szívében található showroomban dolgozik és ad otthont munkájuk bemutatásának. Stílusukat az egyszerűség, játékosság és elegancia jellemzi. Kollekcióikba előszeretettel csempésznek humort, vagy provokatív gondolatokat – olvasható az oldalukon. Az alábbi táskán mindez meg is látszik, friss, vidám, színes, és egyedi. A bolt a Váci utcában van és sajnos egyelőre nem tudom, a táska megvan-e még és mennyibe kerül.

komod

7. LoveBug Vintage

5900 forintért már a tied (az enyém) lehet ez a LoveBug Vintage-táska🙂

lovebug

8. Black Box Concept Storeez az egyedi táska hátizsákként és oldaltáskaként is hordható.

blackbox

9. Blind Chic

Ez a 100 euróért elvihető levendula színű táska a kedvencem a  fentebb már említett Blind Chictől, de ha megnézitek az oldalt, találhattok még ilyet – és másmilyet is – különböző színekben. Imádnivalóak, de komolyan.

blindchic

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!