Girl Power! blog

Férfiakat kértek meg, rajzoljanak le egy vaginát – itt az eredmény

Volt, aki csukott szemmel próbálkozott, és volt, aki bevallotta, a feladat sokkal bonyolultabb, mint gondolta. Vicces, de fontos videó. 

Ha úgy döntesz, olyan különleges kihívás elé állítod a férfiakat, hogy mutassák be a női testet, bizony fel kell készülnöd rá, hogy igen vegyes eredményeket kapsz majd. 

Ezt tette a mic.com szerekesztőnője is, Elizabeth Plank, aki gyanútlan férfikollégákat hívott a feladatra. És bár a férfiak a maximumot próbálták kihozni magukból, de tényleg, azért akadtak érdekes válaszok is. “Ez sokkal bonyolultabb, mint amire emlékeztem” – mondta például egyikük.

NmNiMjZlMWMzNyMvWkcwdVg1RGJfWkk4Q2NTUEMxbXFwbW9vSHo0PS82eDA6MTg2OXgxMjA4LzEyODB4NjIwL3MzLmFtYXpvbmF3cy5jb20vcG9saWN5bWljLWltYWdlcy9pc2NwanF6dm1xZDRpZXUzaXZseDJvemVhcGExZnY2Y3hlbXF2ZG5iYWlobmpobGdld2hrdXBpZ2cxdXVw

Itt van néhány próbálkozás a “kísérletből”:

o-MEN-DRAW-VAGINAS-570 (2)

o-MEN-DRAW-VAGINAS-570 (1)

o-MEN-DRAW-VAGINAS-570

Amellett, hogy ez vicces, rávilágít a kijózanító valóságra is.

Plank leírja, hogy ezzel az egésszel mi is volt a célja: Amerika választott férfi képviselői továbbra is folytatják  2014-ben a női testre vonatkozó agresszív törvényhozást, habár úgy tűnik, alapvető tényekkel nincsenek tisztában a nőkkel kapcsolatban. 

Ezt Plank azzal kapcsolatban említi meg, hogy Amerikában a férfiak nagy számmal támogatják azt a szabályozást, amely korlátozza a nők reprodukciós jogait (az abortuszellenes törvényjavaslatok 75 százalékát férfi politikusok támogatták).

 További képek a “művekről” itt. 

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!