Girl Power! blog

Ezeket a cikkeket szerettétek 2014-ben

Audrey Hepburn unokája, a két és félmillió forintnyi összegből épített álomház, Jennifer Aniston haja, a szavak jelentése huszonévesen és most, vicces utazók, családi fotók celebekről: többek között ezekről olvastátok a blogon legtöbben 2014-ben.

Nos, elérkeztünk az év végéhez: rengeteg minden történt velem is és a blogon is, amely egyre nagyobb átalakuláson ment keresztül az idők során. Volt néhány coming out, néhány hír a sztárvilágból, tehetséges személyek és kiemelkedő események, sőt még ajándéktippek is a feminizmus témakörében, pár önvallomás, most először mutattam néhány saját fotót a kutyámmal, és persze volt egy eljegyzés, öröm és bánat, ahogy az lenni szokott. 

Furán hangzik, de nagyon megszerettem ebben az évben a blogomat, még akkor is, ha volt pár krízishelyzet, mikor úgy éreztem, elfáradtam – no nem ebben, hanem az élet pofonjaiban – , ráadásul most már nagyon szeretlek titeket is, olvasókat, akiktől szuper jó visszajelzéseket kapok – kedves kommentekben, levelekben írtátok meg, hogy mi miért jó, vagy miért rossz, mivel értetek egyet és mivel nem. Rengeteg energiát merítettem tehát ebből ahhoz, hogy most érezzem: jó az irány, menjünk tovább. 

Ha tehetném, csak ezzel a bloggal foglalkoznék, 0-24-ben, hiszen a téma az utcán hever, van belőle jócskán, de sajnos van más kötelességem is. Amit viszont megígérhetek, hogy 2015-ben megyünk tovább a girl power! sokszor rögös, de vidám, színes, kreatív, inspiráló, erős és okos útján, bővítjük a témaköröket, sok újdonsággal várlak titeket, izgalmas emberek, arcok, termékek, – sokszor feminista – események és arcok, motiváló és inspiráló emberek mutatkoznak majd be a blogon.

A többi részlet pedig még titok. 🙂

Most pedig álljon itt a tízes lista arról, mely cikkeket olvasták és osztották meg a legtöbben.

Olvasottság alapján:

10. Audrey Hepburn unokája reflektorfényben

audreyemma

9. Polgárpukkasztó fotók 70 év feletti modellekkel

8. 13 szó, ami huszonévesen mást jelentett, mint most

7. Fotók családi vakációkról – ahogyan még sohasem láttad a sztárokat

desktop-1411657073

6. Vicces vonatozók

5. Jennifer Aniston haja

4. A legmenőbb esküvői fotók

3. A LEGO-lány felnőtt

2. Így él a világ leggazdagabb nője

1. Ilyen lehet egy álomház kevés pénzből

tiny-house21

És ne felejtsük el: e cikkek mellett több személyes témában is írtam, és nagy örömömre ezeket nagyon szerettétek. Az egyik legfontosabb dolog év vége felé számomra az volt, hogy az Újrakezdés csoport karácsonyi akcióját megszervezhettem a blogon, ami ráadásul jól sikerült: rengeteg felajánlás érkezett a lányoknak, amit most már mindenki kézhez kapott. 

Írtam több magyar lány sikeréről, így a Harry potter-rajongó grafikusról, vagy a magyar videoklipről, ami bejárta az internetet, de megismerhettétek Kiss Lenke Dalocskát is, aki a világ legszebb digitális receptkönyvével rukkolt elő.

Kerestünk tippeket a lelki békénkhez, a jó barátsághoz, a kiegyensúlyozott élethez, a fittséghez, az örömhöz, kiveséztük az edzőtermekben síró nők titkát, no meg azt is, milyen egy MILF, és végigcsináltunk egy 30 napos kihívást is

Több cikkben beszámoltam a női egyenjogúság témájának híreiről, írtam arról, hol a legjobb nőnek lenni a világban, a dzsihád menyasszonyairól, vagyis európai lányokról, akik az Iszlám Állam “kötelékébe” álltak, a botrányos pécsi rendőrségi videó üzenetéről, titkos kapcsolatokról, halálról és dolgozó nőkről, valamint olyanokról, akik bántalmazó kapcsolatban maradtak. 

A sor itt még korántsem ér véget, hiszen megannyi más dolog is megjelent a blogon, nem sorolom tovább, a lényeg, hogy részemről hálás és elégedett vagyok, nagyon. 

2015-ben folytatjuk, és remélem, velem tartotok!

Girl power!

giphy (8)

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!