Girl Power! blog

Nézd meg a Youtube legjobban fizetett sztárjának videóját – nem fogod elhinni

Nos, mit tippelsz, miről készít videókat a Youtube legkeresettebb sztárja? Bármire is gondolsz most, elárulom: nem, nem arról. 

 

YouTube_logo_2013.svg

Forrás: Wikipédia

 

A Youtube egészen elképesztő mennyiségű szórakoztató videót kínál a látogatóknak, egyes felhasználók pedig több millió dolláros hirdetési bevételre tehetnek szert a kattintások után. A Youtube ugyanis a felhasználók számára lehetővé teszi, hogy a “Youtube Partner Program” keretein belül egyszerűen pénzt keressünk felvételeinkkel. A dolog menete csak annyi, hogy videónk hirdetéssel kezdődik, a felhasználó pedig egy AdSense-fiók segítségével keres pénzt.

Természetesen igen szép summát zsebelnek be így a nagyobb sztárok, így Taylor Swift, de ugyanígy tarol az EMI Music, vagy a WWE.

Az első számú “pénzkereső” azonban a Youtube-on egy nő, aki arról készít videókat, hogy kicsomagol különböző Disney játékokat.

Komolyan.

Az OpenSlate online szerint pedig 4.900.000 dollárra tett szert a hölgy az elmúlt évben – kizárólag a Youtube-hirdetésekkel. 

Csatornáján fellelhető videóin  – a DisneyCollectorBR-en – kitűnően manikűrözött kezei láthatók, amint játékokat csomagol ki, közben pedig felolvassa a csomagolásra írt instrukciókat. A nő arcát még sohasem mutatta meg, szóval rejtély a személyazonossága. A The New York Times annyit tudott meg róla, hogy valószínűleg 21 éves és Westchesterben él, ám ezt az információt még senki nem erősítette meg. A Buzzfeed ráadásul azt írja, igazából egy idősebb nőről van szó, aki Floridában él, Disney World-höz közel.

Elég érdekes trend, hogy a kicsomagolás tarol a Youtube-on: igen népszerű videó, amelyen egy 700 dolláros Louboutin cipőt csomagol ki tulajdonosa.

A DisneyCollectorBR videóit immár több millióan látták – a Play Doh Sparkle Princess nevű felvételt például több mint 179 ezer alkalommal tekintették meg. A csatornán (éppen most) 3,493,592  feliratkozó van és és összesen már 4,750,324,337 megtekintést számlál az oldal (és ez a szám nyilván óráról órára növekszik…)

A másik leggazdagabb videómegosztó egy bizonyos PewDiePie, egy svéd videojáték kommentátora, aki 2014-ben 3, 99 millió dollárt keresett, és ne felejtsük el LittleBabyBum nevű felhasználót sem, amelynek csatornáján gyerekdalokkal tarkított animációs rajzfilmeket láthatunk, és amely egy év alatt 3.460.000 dollárt keresett…

A LittleBabyBoom videója, ezt például több mint 1 millió 600 ezren látták már: 

Nos, megint csak azt mondom: #girlpower!

(forrás)

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!