Girl Power! blog

Tökéletes smink néhány lépésben Larion Oscartól

Néhány egyszerű lépés a Maybelline újdonságaival, és gyönyörű, friss sminket varázsolhatunk arcunkra. Ragyogj Christy Turlington sminkjében!

DEY4-10259256c_Flower_4CMG_preview

A nemzetközileg is elismert sminkmester, Larion Oscar tizenhét éves szakmai tapasztalatra tekint vissza – színházban is dolgozott, tanult balettot, festészetet, szerepelt színházban, filmekben. Ő az első olyan magyar szakember, aki a világ legnagyobb divateseményén, a New York Fashion WeekenDonna Karan és a Michael Bastian – bemutatókon is dolgozott.

A sminkmester Japánban tett szert igazán a tudásra, miközben a tradicionális, kabuki- és a gésakultúrát tanulmányozta. Tizenhárom éve pedig Maybelline New Yorknak a sminkmestereként tevékenykedik.

Larion Oscar alábbi sminkötletét nem nagy ördöngösség megvalósítani, szóval nem igényel nagy pepecselést, sem szaktudást.

 1.

Egységesítsd bőröd színét az Affinitone HD, E-vitaminban gazdag,  folyékony alapozóval, majd a tökéletes stabilitás érdekében fixáld le az Affinimat selymes, matt púderrel.

larion1

2. 

Arcszínedet fokozd a természetes hatás érdekében az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatú arcpirosítóval. Tedd az arccsont alá ívesen, a halánték irányába kontúrmentesen.

larion2

3. 

Tekinteted ragyogásához a BIG EYES Luminous Brown palettát ajánlja Larion Oscar. A paletta közepén található HIGH LIGHT-ot tedd a szemzugba, majd a pasztell barna árnyalatot satírozd a mozgó szemhéj egészére. A bronz barna árnyalattal mélyítsd a szempillatövet, a külső sarokhoz érve finoman satírozd az alsó széléhez. Kontrasztosítsd tekinteted a The Colossal Kajal éjfekete szemceruzával a szemhéj közepétől kifelé az utolsó pilláig. Alul emeld ki fekete szemceruzával.

larion3

 4.

A Master Shape szemöldöktökéletesítő ceruzával élénkítsük szemöldökünk színét, formázzuk meg, majd a spirálos keféjével fésüljük át.  A szemöldök élénkítés szabálya, hogy a hajtöved színéhez közeli árnyalatú szemöldök ceruzát válassz a természetes hatás érdekében. Szempilláidat a Lash Sensational ívelő szempillaspirállal fesd ki.

larion4

5. 

Ajkad érzékien természetes ragyogásához válaszd a Color Sensational méznektárban gazdag, hidratáló ajakrúzs Peach Pearl Diamonds árnyalatát.

larion5

Termékek:

  • Affinitone HD alapozó
  • Affinimat púder
  • Affinitone Blush
  • Big Eyes Luminous Brown szemhéjpúder
  • The Colossal Kajal szemceruza
  • Master Shape szemöldök ceruza
  • Lash Sensational szempillaspirál
  • Color Sensational ajakrúz

larion6

*****

Még egy szót a szempillaspirálról

A Lash Sensational a Maybelline vadonatúj, legyező hatású szempillaspirálja, speciális keféjének köszönhetően legyezőszerűen nyitja a tekintetet. Az ívelt kefe belső része befedi, míg külső része felnyitja a szempillákat. Csudajó készítmény!

DEY4-10259256a_Beauty_4CMG_previewDEY4-10259256b_Product_4CMG_image_1413997044159 DEY4-10259256b_Product_4CMG_brush_image_1413997032827

És egy kis videós kedvcsináló:

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!