Girl Power! blog

Beyoncé megosztotta az Instagramon fitnesz programját

Cuki Instagram-videót osztott meg az énekesnő.

Michelle Obama a héten hirdette meg az Egyesült Államokban a “Let’s Move” (Mozogjunk) elnevezésű egészségmegőrző kampányt, immár ötödik alkalommal. A First Lady a Barack Obamával közös felhívásban arra kéri az embereket – gyerekeket, szülőket, hírességeket egyaránt -, hogy vegyenek részt az új kihívásban, és használják a #Gimmefive hashtaget, valamint osszanak meg öt egészségmegőrző módot, bármi is legyen az. “Például ehetnek öt újfajta zöldséget, vagy legyen az öt jumping jack, fekvőtámasz” – fejtette ki Michelle Obama. 

Beyoncé –  az első számú amerikai #girlpower – így is tett, így az Instagramon mutatta be fitnesz programjának elemeit. Van benne súlyzózás, kitörés, hasizmozás, szóval látszik, igen intenzív programot csinál. Miclhelle Obamát pedig lenyűgözte Beyoncé programja, így meg is osztotta mind az 1,4 millió követőjével.

beyonce-workout--a

A videót ITT tudod megnézni

A Let’s Move kampány 2010-ben indult abból a célból, hogy felvegye a harcot a gyermekkori elhízás ellen, és az amerikai gyermekeket az egészséges életmódra és táplálkozásra buzdítsa. 

michelle-obama--z

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!