Girl Power! blog

Programajánló: kerülj bele a testedbe!

Gyere kedden táncolni a Jászai Mari térre, a Nimfeumba!

Sokan tudjátok már, hogy több mint 10 éve Niával is foglalkozom: ez a holisztikus tánc (Neuromuscular Integrative Action – Nia) egy fantasztikus mozgás, ami tényleg szőrőstül-bőrőstül megváltoztat benned mindent, és elindítja a pozitív változást szellemi, léleki, érzelmi, fizikai síkon egyaránt.  Írtam már róla itt a blogon is, engem egy elég mély érzelmi válságból rángatott ki, sőt tulajdonképpen teljesen kicserélte a sejtjeimet 2005-ben, mikor megismerkedtem vele, aztán azóta látjátok: nem tudok nélküle létezni. 

 andinia

Szóval az van, hogy ez nekem nagy szerelem, és nagyon boldog vagyok, hogy van lehetőségem ezt minél több emberrel megosztani. 

Elvégeztem a gerincjóga és sportoktatóképzést is tavaly egyébként, és minél többet tanultam meg az anatómiáról, annál inkább jöttem rá, hogy a testünk egy csoda, és nem csak egy eszköz, hanem mi magunk vagyunk! 

Most tehát egy két és fél órás workshopra invitállak, ha érdekel, mi is ez a mozgás, ami engem megrengetett: A Nia kilenc mozgásformája, a Tai Chi, a Tae Kwon Do, az Aikido, a jazz tánc, a modern tánc, a Duncan dance, az Alexander technika, a Feldenkrais és a jóga csodálatos egységet képeznek ebben a végtelenül komplex, holisztikus mozgásban: az összetevők külön és együtt is segítik gyógyulásunkat, közérzetünk javulását, tartásunk javítását és megannyi más jótékony hatással is bírnak.

Ha szeretnéd megtapasztalni, kipróbálni, elmélyülni benne, akkor gyere el kedden este a Falk Miksa utcai Nimfeumba, és táncolj velem egy jót! Részletek, jelentkezés a Facebook-esemény alatt. 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!