Girl Power! blog

A 10 legidiótább tanács, amit csajozásról kaphatsz

Avagy  “gyakorold hoszteszeken, hogyan reagálnak a nők, ha dominálod őket”!

Körbenéztem az interneten, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy komoly vállalkozások épülnek arra, hogy férfiak férfiakat okítsanak a “préda” levadászásáról, technikákat, trükköket, módszereket adnak át, amelyek szerintük tuti receptek. Míg a nőknek a királylányos tanfolyamokkal, hogyan legyél jó nő – programokkal az áldozat szerepét erősítik – vagyis légy jól adjusztált, nézzél ki vadítóan, szexisen – , addig a férfiakban azt erősíti az összes ilyen “iskola”, hogy néhány trükkel a nők bármelyike becserkészhető, lefektethető. 

Biztosan sokan hallottatok már az úgynevezett PUA-módszerről, de ha arról nem is, akkor biztos a “Férfikommunikáció” már ismerősen cseng. Igen, bizony, ők itt a férfiak, akik férfiakat tanítanak arról, hogyan csajozzanak be, hogyan vegyék le a lábukról a  nőt. 

Sajnos nem találkoztam még a környezetemben olyan férfival, akinek szüksége lett volna ilyesfajta tanácsokra. Ha végiggondolom, a barátaim, a tágabb környezetem egyaránt trükkök és módszerek nélkül, egyszerűen szerelembe estek. Persze, ez a jobbik eset, sokunk átesik csalódásokon, sokszor megbántanak, de 30 felé, vagy afölött azért már a sok tapasztalattal nagyjából kialakul, mire vágyunk, mi igen, mi nem. Így eshet, hogy felsőtt emberek beszélgetés, ismerkedés, bemutatás után egyszerűen megtalálják a számukra megfelelő társat, kapcsolatot. Adott ugye két személy, megismerkednek, éreznek némi vonzalmat egymás iránt, érdeklődnek egymás iránt, és a többi, ami jön magától ősidők óta. 

Ám a nagy csajozós guruk ezt másképpen látják: szerintük egyes trükkel, technikával simán becserkészhető a csaj, a darab préda, a hőn vágyott áru. Mint egy drága luxusóra: a recept utóbbi esetben a pénz, előbbi esetben meg néhány szabály, amelyet pénzért megtanítanak neked, és tiéd is a cucc. 

Ezekkel a tanácsokkal, iskolákkal az a legnagyobb baj, hogy már a fiatal, főleg önbizalomhiánnyal küzdő fiúkba is hamar belenevelik, hogy a nő nem lehet egyenlő, és egy nő nem érdemli meg, hogy őszintén megmutasd neki a személyiséged, inkább verd át, hazudj neki, játssz el valakit, aki nem te vagy. 

 

giphy

Lássuk csak, melyek a kedvenceim – a legtöbb természetesen Nicholas Victor szerelemgurutól ered, nem tudok vele betelni, nézzétek ezt el nekem. 

1. Csábítás Akadémia

A Csábítás Akadémia azt hirdeti, hogy segítségükkel 10-esre vizsgázol a nőknél. Oldalukon félmeztelen, fehérneműs lányok mosolyognak, és több a női segg, mint a karakter. Itt van rögtön az első, kedvenc videóm a nyári táborukról, Nicholas Victortól kapunk benne sok jó tanácsot. A kopasz, körszakállas Adonisz (nem) azt próbálja elhitetni, hogy az általa kitalált trükkökkel a legszebb nőket is meg lehet hódítani, hiszen a “Balatonon ott van a parti, a gyönyörű nők”. Gyakorolnak. Aham. 

2. Kedvenc tanács a fenti videóból: az úgynevezett direkt módszer, vagyis, “mikor odamész a lányhoz és azt érzi rajtad, hogy rettentő magabiztos vagy, és tudod, 3-4 perc alatt hogyan húzd fel annyira az érdeklődését, hogy a lány azt akarja, hogy úristen, ezzel a sráccal meg akarok ismerkedni. Hidd el, főleg Siófokon, főleg férfiakra vágynak.”

A további felvételeken úgynevezett (ál)rejtett kamerás felvételeken mutatják be a már képet, magabiztos palikat, akik olyan rettentő vicces poénokkal szórakoztatják a Siófokon megszólított nőket, mint az “igyatok valamit és akkor négyet láttok belőlünk”, és a hiányos angoltudását ismét frenetikus viccel elütő értelmetlenségek. 

3. “17 éves lánnyal sikerült eljutnunk oda, hogy ölemben ülve dumálgattunk” – hangzik a meghökkentő büszkeség, amely után persze a nyilatkozó magyarázkodik, hogy végül nem történt semmi a korkülönbség miatt, de történhetett volna. Ebben a videóban még az is elképesztően bicskanyitogató, ahogy arról beszél a “tréner”: úgy tervezték a lányokat, hogy “lehessen felvinni lányokat”, ahol az “esti szexzárást” is meg lehet oldani. De nézd meg az utána jövő képsorokat: “ne igyatok, mert így jártok”- olvasható a felirat, miközben a felvételen egy félig öntudatlannak látszó lányt csókolgat egy fiú. Vagyis leitatott lányt könnyebben becserkésztek? Ráadásul valaki kamerázik közben? Mit akartok ezzel mondani?

4. Kulcs a nőkhöz

“Mindenki becserkészhető”, avagy “ha unott fejet vágnak, akkor valószínűleg valami nem okés” – hallható az egyik férfiaknak szóló oktatóvideóban.  Ezen az oldalon egy csomó videó van csajozós tippek címmel. A videókat Zsedényi Csaba készítette, remek kis videós illusztrációkkal, szerinte is a tanulás a lényeges. Zsedényi egyébként a Kulcs a nőkhöz című könyv szerzője, a Randivonal internetes társkereső trénere, férfi és női magazinok tanácsadója.  Zsedényi legalább nem tűnik annyira izzadtságszagúnak, természetesebb, és egyben éppen ezért kevésbé szórakoztató jelenség. 

5. Itt van nekünk a már említett PUA.HU is, az az igazság, hogy alig győzök válogatni a mondatok közül. Van például olyan, hogy “TURBO mondat + FUN játékok = odavannak érted a csajok”. Tényleg ilyen egyszerű lenne, srácok?

6. “Behajolás” Nicholas Victortól – nincs hozáfűznivalóm. 

7. Szaglászás teszt – mit is mondhatnék. 

8. Nicholas Victor szerint a nőt fogdosva kell puszit adnod. Mi nők pedig úgy gondoljuk, majd akkor érhetsz hozzám, ha én is úgy gondolom, és erre engedélyt adok. Addig ne fogdoss. 

9. Utálom a mazsolát – vagyis itt van megint Mex, aki bebizonyítaná, hogy agresszív nyomulással is belédszeretnek. Elárulom: nem. 

10. Férfikommunikáció

Ez a Valent Gábor nagyon magabiztos, ezért hát a végére is hagytam, hogy még egy utolsó jót nevethessetek. Komolyan, mikor először megosztotta egy ismerősöm ezt a felvételt, azt hittem, valami rossz vicc, de nem. Valenta azt ígéri, “ügyfelei” 1-2 alkalom után barátnőt “szerezhetnek”.

A Hogyan sétál a férfi az egyik legnevetségesebb és egyben legijesztőbb felvétel is, hiszen ha tényleg olyan sokan követik őt, mint ahogyan a bemutatkozó videójában állítja, akkor ez a totális agysorvasztó felvétel rettentő hatással lehet a bizonytalan férfiakra. Valenta ebben azt tanítja, sétálás közben ne térj ki, ne legyél túl kedves.

Az akkor kikerült felvételen Valenta azt is mondta, ne térj ki, ha babakocsi, vagy tolókocsi jön, akkor se. Mikor egy kommentelő megjegyzi, hogy esetleg a babakocsis nőt és a kerekesszékest is ki lehetett volna kerülni, attól még férfi maradsz, Valenta így reagál: “Kedves Dorina! Ez egy oktatósorozat része. Természetesen ki kell kerülni babakocsist, kerekesszékest…stb. De amíg felépül a magabiztosság, addig nem kell semmivel foglalkozni. Ezt hangsúlyoztam poénosan. Sajnálom, hogy nem ment át, bár az is igaz, hogy nem nőknek és nem olyan férfiaknak szól ez, akiknek ezzel semmi problémájuk nincs.” 

Sajnos egyes, leülhetsz!

És akkor a végére hagyom a lábjegyzetet: fiúk, ha megfogadtok egy jó tanácsot.

Nyerjetek önbizalmat máshogyan, például olvassatok sokat, legyetek tájékozottak, sportoljatok (a sport remek segítség az önbizalom erősítéséhez), vegyétek körbe magatokat jó, kedves emberekkel, tanuljatok a szüleitektől és nagyszüleitektől, de a legfontosabb tanács, hogy legyetek önmagatok, ne játsszátok meg magatokat, mert ez bizony előbb-utóbb kiderül, és a kipukkadt lufi már nem olyan nagy “FUN”, mint ahogyan azt az oktatók tanítják. Ha tisztelettel bánsz a nőkkel, és egyenjogú félként kezeled őket, garantálom neked, hogy meg fogod találni a társad, aki igazán szeretni fog. Trükkök nélkül. 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Éva Milené Szocsi says:

    Ha ez az undorító organizmus “férfiként ” az aurámba kerülne ivartalanítanám. Ezt hozta az édesanyjától, jó példa lehetett a mama, lehet, hogy Ő is egy “csábító ” magja, aki csak a magot hagyta hátra, – ami sajnos-kikelt, embernek látszó massza, veszélyes hulladék.

  2. Pista Kiss says:

    Az érem másik oldala..
    Nicholas Viktor írt nőknek is könyvet Férficsábítás címmel. Egyébként nem is akkor idiótaság. A lényege, hogy nőként is tessék randizgatni sokat (lehetőleg testi kontaktok nélkül, hiszen azt tudjuk, az hova vezet…a ledér lányok táborába). Ilyen módon sikerül megismerni a férfiak sok mindenben eltérő gondolkodását, felfogását is és ily módon sikeresebbé válni a pasizás terén. (Amikor nem csak arról szól a pasizás, hogy ránézett valaki az ember lányára és azt elfogadja, hanem tudatosan keres és válogat a nő is.)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!