Girl Power! blog

100 fényképezőt osztottak ki hajléktalanok között – lenyűgöző fotók készültek

Idén júniusban a brit székhelyű Cafe Art lehetőséged adott hajléktalanoknak arra, hogy megmutassák művészi tehetségüket, ezért 100 darab eldobható Fuji fényképezőgépet adtak a londoni hajléktalanoknak.

A Royal Photographic Society egy rövid alapképzésben részesítette a résztvevőket, majd arra kérték őket, készítsenek fotókat a városban, melynek témája “Az én Londonom.”

Százból nyolcvan fényképezőgép érkezett vissza, és mintegy 2500 fotót hívtak elő. A Fujifilm, a London Photo Festival, a Christie’s, a Homeless Link, és az Amateur Photographer által delegált zsűritagok összesen 20 fotót választottak ki, jelenleg a Kickstarteren kampányolnak azért, hogy közülük néhány egy 2016-os naptárba kerüljön. 

Nézd meg a galériát az elkészült fotókról: 

homeless-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-1homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-2homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-8homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-7homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-10homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-11homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-1homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-9homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-3homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-4homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-6homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-5homeless-people-photography-2016-my-london-calendar-cafe-art-13
< >

“Minden befolyt összeget visszaforgatunk a projektbe” – vallja a Cafe Art, hozzátéve, hogy célul tűzték ki a tehetséges, művészi vénával megáldott hajléktalanok támogatását is. 

Még több infó a projektről ITT

(forrás)

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!