Girl Power! blog

About The Blog

Üdvözöllek a Girl Power! blogon!

A blog 2013 júliusában indult. Már akkor az volt a célom, hogy inspiráló, tehetséges, kreatív nőket mutassak be, aztán a blog írása közben egyre több téma jött velem szembe, amit úgy éreztem, el kell, hogy hozzak az igényes, tudásra szomjazó és a világra nyitott női olvasókhoz: hozzátok.  

Több – azóta sikeres –  rovattal gazdagodott a blog a kezdetek óta, így most már hosszú ideje nyomon követhetitek például külföldön élő magyar nők sorsát, de heti rendszerességgel olvashattok inspiráló idézeteket inspiráló nőktől. Megismerhettek tehetséges vállalkozónőket és művészeket, alkotásokat egyaránt a világból.

Emellett helyet kap többféle merengés, saját tapasztalatok, érdekességek, hírek, kutatások és olvasói levelek is többek között női jogokról, sorsokról, társadalmi felelősségvállalásról. 

A blogon ezen kívül a szépség (ezen belül is elsősorban vegyszermentes és az állatkísérlet-mentes termékek), a dizájn és a kultúra is teret kap, ahogyan a boldogság (-keresés/találás), valamint a testi-lelki egészség témakörét is sokszor megtaláljátok. 

És ne feledkezzünk meg a pezsgő fővárosi életről sem, ahonnan igyekszem sok-sok programot, lehetőségeket ajánlani. 

girl-869205_1280

 

Köszönöm, hogy benéztél, remélem találsz számodra is érdekes, inspiráló cikkeket.

Ha szeretnél velem kapcsolatba lépni, írj kérlek a girlpowerblogbudapest(KUKAC)gmail.com e-mail címre! Ha szeretnél értesülni a legújabb cikkekről, iratkozz fel a hírlevelemre (a feliratkozás itt az oldalon, a jobb hasábnál lehetséges)! 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Szia! Köszönöm kedves szavaid! Örülök, hogy rámtaláltál! Igyekszem továbbra is, köszi! 🙂 Andi-girlpower

  2. Gréti néni says:

    Hello!

    Most érkeztem a Cadeblogra – ismerkedem a blogokkal.. A tied elbűvölt! Remek témák, nagyon jól megírva! Örülök, hogy rá találtam és megismerhetem a gondolataid!

    Üdv és további sikereket! 🙂 (ez itt a mosoly helye)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!