Girl Power! blog

Heti power #24: Mielőtt elítéled az életem…

Mielőtt elítéled az életem, a múltam vagy a személyem: húzd fel a cipőm, sétálj benne. Sétáld végig az utam, ahogy ideértem, éld át a bánataim, kétségeim, félelmeim és a nevetéseim. Sose feledd, mindenkinek megvan a maga története! Amikor leveszed a cipőmet, átélted az életem, akkor és csak akkor ítélkezhetsz!

/Victoria Moran/

Budapest, 2015. augusztus 30. Migránsok a Keleti pályaudvarnál kialakított tranzitállomáson 2015. augusztus 29-én este. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Budapest, 2015. augusztus 30. Migránsok a Keleti pályaudvarnál kialakított tranzitállomáson 2015. augusztus 29-én este. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Ildie says:

    Olyan mértékű indulatokat tud bennem generálni a téma, hogy komolyan pofán tudnám vágni a magyar kormány minden egyes tagját, hogy ezt hagyja. Úgy, hogy az EU fizetne mindent, ha kérnének rá pénzt.
    Ezek az emberek ugyanolyan jó emberek, mint bárki más, csak valószínűleg a fél családjukat már megölték.
    Büszke vagyok rá, hogy a kollégáim között tuhatok több indiait, szomáliait, filippinót, de van iráni, kambodzsai, brunei-i, barbadoszi, el salvadori, román, bolgár, ukrán és több fekete, akikről azt sem tudom még, hogy honnan jöttek.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!