Girl Power! blog

Jógaórára ment, egy kisbabával távozott

Sima jógaórának indult, szülés lett a vége.

“Varázslatos véget ért a ma délutáni kismamajóga óra: BABA POTTYANT A KEZEMBE!!!!!!!!!!! :-))) A relaxációt kicsit rövidebbre fogtuk. Gyönyörűen, békésen és gátrepedés mentesen érkezett a család harmadik kislánya, hihetetlen éberséggel prüszkölve a magzatvizet erre a világra, jógazenét hallgatva közben. Én pedig repdesek, mert ez volt az első (bár egyáltalán nem tervezett) szüléskísérésem, ahol egyedül voltam (egy másik kismama a kezem alá dolgozott, nagyon ügyesen!).

Orvos időben érkezett a baba háborítatlan kibújása után.

NAGYON KÖSZÖNÖM AZ ÉLMÉNYT!! Mindenkinek ilyen szülést kívánok!” – írta Gáborjáni Réka dúla Facebook-oldalán. Rékát már bemutattam nektek korábban, amikor az Angyalkoktél-előadáson vettem részt.

“A személyes élményen túl fontos kiemelni, hogy ebből egyértelműen kiderült: még ilyen váratlan körülmények közt is lehet szépen, békésen szülni! Látszik, mennyire nem része a szülés a természetes életterünknek, itt a 21. században…” – mondta nekem Réka, miután gratuláltam neki az egyébként 15-20 perces szülés levezetéséhez. 

Gáborjáni Réka (forrás: Facebook)

Gáborjáni Réka (forrás: Facebook)

“Ezt rohamos szülésnek hívják. Esély nem volt bejutni a kórházba, fel sem bírt állni a kismama, 5 perc alatt négykézláb ösztönösen kitolási pózba helyezkedett” – mesélte Réka, hozzátéve, hogy kétszer vitt már be kismamát kórházba jógaóráról, de mindkétszer beértek, és egy órán belül túl voltak a szülésen.

“Volt egy magzatvízelfolyás-esetem is – ekkor körbeültük a mamát a többi mamával és énekeltünk neki. Aztán hazament és később éjjel szült meg” – mesélte Réka.

Jó, hogy vannak ilyen emberek a Földön. <3

Gratulálunk a kismamának a kisbabához, és persze Rékának is a fantasztikus segítségnyújtásért!

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!