Girl Power! blog

Ennyi szelfiző csajt még nem láttál egyszerre – de ne félj, van még remény

Az interneten két napja nagyon népszerű amerikai szelfis lányok jól döntöttek, miután a róluk készült videó után elutasították a nekik felajánlott ingyenjegyeket. 

Bombaként robbant az interneten az arizónai Alpha Chi Omega diáklány egyesület tagjairól készült felvétel. A fiatal lányok ugyanis konkrétan hülyére szelfizték magukat a baseball meccsen, ahelyett, hogy a játékra figyeltek volna.

A szelfik rendkívül nagy népszerűségnek örvendtek az interneten, bár kétség kívül azokat, akik az Arizona Diamondbacks-meccset szervezték, inkább felháborította az eset. 

1457967980858714916

 

A szelfit készítő lányok azonban a meccsen szerzett népszerűséget jó célokra használták fel: a diáklányoknak ingyenes jegyet kínáltak a csütörtök esti játékra, ők azonban ezt elutasították, ehelyett azt kérték, hogy a jövőbeni meccsekre a jegyeket az A New Leaf nevű helyi nonprofit szervezeteknek ajánják fel, akik a családon belüli erőszak áldozatait támogatják.

Szóval még mielőtt keseregtünk volna világunk erkölcsi bukásán, megcsillan a remény, de azért remélem ez a szelfi-dolog most már lassan kimegy a divatból, különben azt kellene hinnem, hogy a világ megérett a pusztulásra.

***

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!