Girl Power! blog

Csodálatos levelet írt egy 12 éves kislány Hillary Clintonnak

Olivia olyan világban szeretne élni, ahol a lányokat és nőket a férfiakéval egyenlő jogok illetik meg. 

Hillary Clinton honlapján megosztotta a neki küldött levelet, amelyet a 12 éves Olivia küldött neki. A kislánynak két apukája van, és azt szeretné, hogy a nőket azonos jogok illessék meg a férfiakéval.

Forrás: Hillaryclinton.com

Forrás: Hillaryclinton.com


 

„Kedves Hillary Clinton!

A nevem Olivia *** , 12 éves vagyok, két apukám van, a nevük *** és ***, és van egy ikertestvérem, Mary Spencer ***. A tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek számára létrehozott Mary McDowell iskolába járok, diszlexiám és ADHD-m van, ami figyelemhiányos hiperaktivitás-zavart jelent. Az iskola meglehetősen drága, ezért nagyon szeretném, ha több állami iskola jönne létre azért, hogyan olyan diszlexiás gyerekeknek segítsen, mint amilyen én is vagyok. Az iskolám Brooklynban van, és tökéletesen hajlandó lennék és szeretnék neked segíteni iskola után. Fogadok, én lennék a kampányod legfiatalabb tagja. Hatalmas rajongód vagyok, és nagyon bízom benne, hogy te leszel az elnök. Én egy apró feminista vagyok, és ha felnövök, segíteni fogok minden nőnek az egyenlő jogok elérésében. Remélem, te leszel az Egyesült Államok első elnöknője! Egyébként nagyon örülök, hogy az azonos neműek házassága már legális Amerika mindegyik, összesen 50 államában!

Reményteli barátod,

Olivia ***”


Természetesen Hillary válaszolt is a kishölgynek:

„Köszönöm, hogy írtál: leveled mosolyt csalt az arcomra. Tudd, hogy osztozom apukádékkal az örömben, amit e siker jelent számukra. Folytasd a remek munkát, mindig foglalkozz azzal, amiben hiszel, és soha ne hagyd abba a törekvést, hogy elérd a csillagokat!”

***

Girl Power! blog a Facebookon

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!