Girl Power! blog

Most rád van szükség – összefogás egy bloggerért

“Még jó, hogy nem látják a könnyeimet, amikor a WC-be elvonulok sírni, mert már nem bírom tovább a kétségbeeséstől.” Segítsünk Editnek!

girl-690327_1280

Tudjátok, van olyan, akinek nem hogy karácsonyra nem sikerül ajándékot, rendes ételt vennie, de már jóval az ünnepek előtt, szinte egész évben problémás a meleg étel otthon az asztalra, a gyerekeknek ruha vagy cipő. 

Rengetegen vannak ma így Magyarországon.

A blogon már olvashattatok az Újrakezdés csoport kezdeményezéséről, ahogyan tavaly, úgy idén is (és természetesen egész évben) lehet a tagok számára ajándékot adni.

Most pedig egy bloggerről szeretnék nektek írni. 

Koronczay Edit a Gluténmentes Napló írója, aki igen nehéz körülmények között él két beteg gyermekével. A lisztérzékenység majdnem megölte kisfiát. A mentes ételek irtózatosan drágák, és teljesen felőrlik egy átlag magyar büdzséjét. Edit otthonról dolgozik, hiszen otthon van a kisfiú. Albérletben lakik és egyedülálló édesanya – 2 tartós kisbeteg gyermekkel.

Idéznék a a blogjából:

“Van egy listám… Amire felírom újra, újra és újra mi mindent szeretnék. Másoknak apróság, nekem nem. Mindig csak terv marad, mindig csak álmodozom, mert pénzem sosem marad rá. Egyikre sem. Botmixer, teafőző, normális poharak, konyhai robotgép, egy normális tűzhely, mert a mostanival kínszenvedés főzni, hiszen 4 lángból csak egy működik a gáztűzhelyemen. A gyerekeknek ruhácskák, cipőcskék, sokkal több élmény, játszóház, majd egy éve nem voltam fodrásznál…

 Csak néhány dolog, ami szerepel a listámon….

De a listáról eddig még egyszer sem tudtam kihúzni egy dolgot sem.”

Kedves olvasók.

Szerencsére a blogszférában nem csak verseny, konkurenciaharc és egymás ócsárolása létezik (sajnos van ilyen is), de mi másra lenne jó egy ilyen felület, ha nem arra, hogy összefogjunk és segítsünk annak, akinek arra szüksége van?

A Cafeblog bloggerei két napja azon ügyködnek, hogy Editnek segítsenek: pénzzel, felajánlásokkal, gyerekruhákkal.

Erre kérlek most titeket is: változtassuk együtt boldoggá Editék karácsonyát!

Néhány infó:

  • Kisfia 4 éves 112 cm körüli, kislánya 8 éves 140 cm. A kisfia lába 28-as, a kislányé 35-36-os, tehát ilyen méretű dolgokra lenne szükség.
  • Meleg télikabát mindkét gyermeknek, és téli csizma.
  • Pénz: bármennyi, a számlaszámára. 

A tárgybeli felajánlásokat eljuttathatod Editnek, vagy a Centrál Médiacsoporthoz (1037 Budapest, Montevideó utca 9), a csomagot Herold Szimonetta nevére lehet leadni a recepción. 

Ha tudod támogatni valamivel Editet, kérlek, látogass el a blogjára: http://glutenmentesnaplo.cafeblog.hu/, és írj neki ITT, és a Facebookon is megtalálod

Ha pénzzel tudod támogatni, Edit számlaszáma: 12072521-00699054-00100000, Raiffeisen Bank.

Ha valaki külföldről szeretne segíteni:

 IBAN: HU61-12072521-00699054-00100000
             BIC/SWIFT: UBRTHUHB

Edit mailje:  koronczayedit@gmail.com

Köszönöm!

 

girlpower

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!