Girl Power! blog

Rettegő feminin férfi vagy? Tán férfigyűlölő nő?

Hát, tessék, megint itt vagyunk. Eltelt lassan egy év azóta, hogy arról írtam, noszogatnak, na szóval baszogatnak sorra, mé nem szűsz má, hát öregedsz kedveske, már harminc felett vagy, és tessék: elbuktam, még mindig nem szültem. Pedig most már Kövér Laci bácsi is odacsap, hogyaszongya:

„Nem akarjuk a genderőrületet. Nem akarjuk Magyarországot férfigyűlölő nők és nőktől rettegő feminin férfiak, a gyermekekben, a családokban csak az önmegvalósítás akadályát látók társadalmává tenni. (…) Szeretnénk, ha fiaink értenék a józsef attilai sort: Légy, ami lennél: férfi. // A fű kinő utánad. Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk.”

 

Irtó hosszú lenne a poszt, ha elkezdeném kielemezgetni szóról-szóra, de azért érdemes picit elemeire bontva ízlelgetnünk a megszólalást: a „genderőrület”, „férfigyűlölő nők” és „rettegő feminin férfiak” és a hab a tortán: „NEKÜNK”.

A mai nap nem csak a nők, de szerencsére sok normálisan gondolkozó férfi is felhördült. Akciók szerveződnek, például negatív terhességi tesztet küldhetünk Laci bának. Tudjátok, mi, akik ebben az átkozott genderőrületben elmeháborodottan és botrányos módon el szeretnénk dönteni, mit teszünk a testünkkel és az életünkkel, egészen jól érezzük egyelőre magunkat, bár tény, hogy Magyarországon egyre többet tesztek azért, hogy ellehetetlenítsetek mindenkit, aki boldogulna. De azért képzeljétek, én speciel gyerek nélkül egyelőre rohadt jól érzem magam,önmegvalósítok, mint állat, és nektek ahhoz semmi, ismétlem, semmi közötök, hogy a családtervezési folyamatok jelenleg hogyan állnak mifelénk. De amúgy bravó: annak, akinek történetesen mondjuk nem lehet gyereke, pedig iszonyatosan szeretne, legalább szereztetek egy kurva szar napot, hagy szorongjon még inkább azon, hogy értéktelennek hiszi magát, köszönhetően az ilyen üzeneteknek. 

Amúgy délután zenész barátunk, Kovács Ákos is rákezdte, hogyaszongya:

“- A nőknek nem az a dolguk, hogy ugyanannyi pénzt keressenek, mint a férfiak. Én így érzem.
– Nem az a dolguk?
– Nem az a dolguk.
– Mi a dolguk a nőknek?
– Hát, mondjuk a női princípiumot beteljesíteni, nem? Hogy mondjuk valakihez tartozni. Valakinek gyereket szülni.”

Bumm. Két karakán férfi, aki megmondja, mi a dolgunk, végre! Ebben a nagy zűrzavaros világban egy pillanatra elhittem, én döntöm el, mi a dolgom, mi az életcélom, mi az önmegvalósításom legmagasabb foka! Milyen butus vagyok.

A Girl Power! blogon rengeteg tehetséges nőről olvashattatok már: írók, művészek, szép karriert befutott nők (eddig még nem tiltja törvény, bár ami késik…),  és szinte önmagát adva született meg a magyar nők külföldön sorozat: ugyanis kedves Laci bácsi, kedves Ákos, az általatok szülesztésre tervezett nők egyre nagyobb része húz el innen a vérbe.

Külföldre, dolgozni, önmegvalósítani. Élni. Olyan országokba, ahol hagyják őket. Vagy szingliként boldogulni, vagy családot alapítani. Hiszen az ő dolguk.

Fotó: ARC - Facebook-oldal

Fotó: ARC – Facebook-oldal

 És mi, akik még csak áhítozunk a kényelmes életük után, próbáljuk értelmezni a szavaitokat, de nem, rosszul mondtam: hüledezünk a szavaitokon. Mit gondoltok: milyen világ lenne vajon az, ahol egy nő kiállna a pódiumra, és felsorolná, hogy nektek mi a dolgotok? Hogy mit csináljatok NEKIK? Belegondolni is borzalom, mi?

A rettegő feminin férfiak kifejezésről pedig egyszerűen nem tudok mit írni. Sóhajtok, rágyújtok egy cigire. Várok 5 percet. Hátha beugrik valami. Most sem megy. Talán a hosszú hajra utalt? Vagy arra, hogy vak komondor helyett van férfi, aki neadjisten kicseréli a gyereke pelenkáját?

Nem akarom tudni.

***

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. sdhshh dshshs says:

    Ajánlom figyelmedbe Pat Buchanan könyvét, a címe A nyugat halála (The Death of the West), magyarul is megjelent és angolul letölthető itt: http://docdro.id/4zLfAw3
    Eszerint pont ez a gondolkodás vezet a nyugati fehér-keresztény civilizáció pusztulásához…

  2. Kékesi Raymund says:

    Mit mond erről a Biblia, és mit a természettudományok? Gender és teremtés, teremtés és tudomány: http://www.hunbaba.com/keresztyen-neveles/gender-es-teremtes


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!