Girl Power! blog

Ezek a Valentin-napi képeslapok tényleg nagyon őszintére sikerültek

Vicces rajzok az életünkről, a szerelmünkről, rólunk: egyszerűen csak őszinték, így imádnivalóak is.

Egyáltalán nem vagyok híve ennek a Valentin-napi mizériának.  

Soha nem gárgyultunk meg tőle, így nem tartjuk számon, nincs a naptárunkban pirossal bekeretezve, nem foglaltunk asztalt – hiszen az év bármelyik napján megtehetjük (helyette inkább a One Billion Risingra fókuszálok idén is, de erről majd írok később). 

De a kreativitás szerencsére határtalan, akármilyen ünnepről, eseményről is legyen szó, szóval én jókat vihogtam az alábbi összeállításokon. 

A lényeg viszont az – és ez feltétlenül fontos szerintem – , hogy látnunk kell a habos-babos, rózsaszín köd mögött (vagyis után) meghúzódó mindennaposan felmerülő problémák tolerálhatóságát, elviselhetőségét: ha a mértéke egy bizonyos szintet nem halad túl, akkor a kapcsolat működik, ilyen egyszerű.

Hogy mire gondolok?

Az állandóan a wc mellett felejtett papírgurigától kezdve ilyen kis apróságokra, amik tényleg megkeseríthetik az életet.

Az viszont biztos, hogy az 50/50 arányon alapuló kapcsolatban ezeken (is) hamar továbbléphetünk; ha senki nem érzi magát a másik cselédjének, ha nem érzi magát kihasználva, ha minden oda-vissza működik, szóval ha nincs aránytalanság. 

Szeressük egymást tehát, toleráljunk, kedveskedjünk, bújjunk, és persze legyünk őszinték: ezek a képeslapok épp azért nagyon szerethetőek, mert bennük van minden, ami az együttélősdit átszövi, és amitől imádjuk, olykor pedig utáljuk az egészet. 

Katt a képre, galéria nyílik —————->

 

 

 

funny-valentines-day-cards-14__700funny-valentines-day-cards-58__700funny-valentines-day-cards-65__700funny-valentines-day-cards-27__700funny-valentines-day-cards-46__700funny-valentines-day-cards-8__700funny-valentines-day-cards-67__700funny-valentines-day-cards-18__700funny-valentines-day-cards-2__700funny-valentines-day-cards-5__700funny-valentines-day-cards-61__700 (1)funny-valentines-day-cards-54__700funny-valentines-day-cards-28__700funny-valentines-day-cards-4__700funny-valentines-day-cards-17__700funny-valentines-day-cards-12__700funny-valentines-day-cards-62__700funny-valentines-day-cards-39__70040875814__700funny-valentines-day-cards-1__700
< >

(forrás)

***

Girl Power! blog a Facebookon

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!