Girl Power! blog

Mit csinál egy nő, amikor senki sem látja?

A Sally Nixon illusztrációin szereplő nők egyike sem tudja, hogy látjuk őket.

Sally Nixon illustrations about everyday life

Nem pózolnak, nem mosolyognak, nem csinálnak semmi érdekeset – és éppen ettől lesznek az illusztrációk annyira elbűvölőek. 

Hiszen gondoljunk csak bele: olyan világban élünk, ahol folyamatosan a megjelenésünk alapján értékelnek minket. De vannak az életben olyan pillanatok és helyzetek, ahol tényleg olyanok vagyunk, amilyenek. Elvárások és megfelelési kényszer nélkül.

Sally Nixon azt mondta, a megrajzolt nők mindegyike az ő személyiségét tükrözi.

Nincs tökéletes testük, egészen hétköznapi helyszíneken látjuk őket, mondjuk egy fürdőszobában, egy étteremben, vagy egy rendetlen hálószobában. Azonban a művész célja mégis az, hogy a hétköznapi helyzetekben meglássuk a különlegeset.

Sally Nixon illustrations about everyday life11 Sally Nixon illustrations about everyday life10 Sally Nixon illustrations about everyday life9 Sally Nixon illustrations about everyday life8 Sally Nixon illustrations about everyday life7 Sally Nixon illustrations about everyday life6 Sally Nixon illustrations about everyday life5 Sally Nixon illustrations about everyday life4 Sally Nixon illustrations about everyday life3 Sally Nixon illustrations about everyday life2

(forrás)

***

Girl Power! blog a Facebookon

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!