Girl Power! blog

Eddig kiadatlan képek jelentek meg Amy Winehouse-ról

Charles Moriarty fotós Kickstarter-projektet indított annak érdekében, hogy 2016. szeptemberében eddig publikálatlan Amy Winehouse fényképeit egy különleges fotóalbumban jelentesse meg. Ti is segíthettek a támogatásotokkal. 

A Before Frank című albumba szánt képeket a fotós Amy Winehouse 2003-as Frank című albumának megjelenése előtt készítette két helyszínen, New Yorkban és Londonban.

A mintegy 50-60 fényképből álló album darabjaiból csupán néhány került eddig a nyilvánosság elé, a nagy részét azonban még senki sem látta. 

“Remélem, hogy ez a könyv segít a rajongóknak abban, hogy Amy Winehouse emléke örökké megmaradjon. Habár így is jól emlékszem Amy-re, de ha ránézek ezekre a képekre, csak mosolyogni tudok, hiszen a képekből sugárzik a fiatalság szabadsága és az öröme. A fotók tükrözik az életem azon szakaszát is, és kulcsfontosságúak az én szakmai fejlődésemben is” – írja Charles Moriarty. 

A kötet előszavát Asif Kapadia, az Oscar-díjas Amy című dokumentumfilm rendezője írja, az albumot pedig a díjnyertes holland dizájner, Sybren Kuiper tervezte. 

A galériát itt nézheted meg: 

Amy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photosAmy Winehouse unpublished photos
< >

Te is segíthetsz, hogy a pénz összejöjjön a kiadásra, bármilyen adománnyal támogathatod a projektet ezen az oldalon.

A könyvben a fotókon kívül a popikon életének különböző pillanatai is felelevenedek egy-egy történetben.

Amy Winehouse 2011-ben alkoholmérgezésben hunyt el 27 éves korában.

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!