Girl Power! blog

Mit árul el rólad az ékszered? – Tudd meg egy magyar tervezőtől

Van egy magyar lány, aki különleges, fesztiválra ideális ékszereket alkot: az antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásával készült ékszerek között mindenki talál a maga számára gyönyörűséget. 

Véget ért a Sziget, ám különleges ékszereket nem csak a fesztiválokon érdemes viselni, hanem télen-nyáron, amikor kedvünk tartja. 

Ezért ajánlom most jó szívvel egy magyar lány ékszerkollekcióját: ez a THEIA ÉKSZER & DESIGN – a “kortárs urbánus kézművesség”. 

A Theia Design új és kibővített “Fesztivál!” kollekcióját a nyári nappalok és éjszakák szabadsága ihlette. 

A kollekcióban szereplő darabok színeiben és formájában visszaköszön a modern kor karneváljainak hangulata: a geometrikus díszítésű, élénk és letisztult ékszerek tökéletes kiegészítői minden stílusos fesztiválozó ruhatárának.

“A nyári fesztiválokat nem csak a zene és az önfeledt szórakozás teszi emlékezetessé – sokkal inkább az az élmény, hogy egy párhuzamos térben és időben a világ határai kinyílnak, különböző nyelveken beszélő és eltérő kultúrákból érkező emberek kapcsolatot teremtenek egymással, kommunikálni kezdenek. A Theia ékszerek – a maguk módján – részt vesznek ebben a kommunikációban, hiszen minden színnek és formának üzenete van; minden Theia ékszer állít valamit a viselőjéről” 

– állítja a brand mögött álló tervező, Kurdi Szilvi, aki a MOME formatervezés szakos hallgatója.

A “Fesztivál!” kollekció darabjai között megtalálhatóak nyakláncok, gyűrűk, hajcsatok és fülbevalók is, amelyek modern kézműves technológiával, egyedi módon készülnek.

Az ékszerek, a legújabb fejlesztésű antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásának köszönhetően, kényelmesen viselhetőek a legnagyobb nyári kánikulában is.

Itt van néhány szuper darab, a többiért pedig kattints az oldalra!

Theia Design - fesztiválékszerek  Theia Design - fesztiválékszerek Theia Design - fesztiválékszerek

Nézz körül a Theia Design webshopjában, és rendeld meg a kedvenc darabjaidat: www.theia.hu

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!