Girl Power! blog

Pamela Anderson olyan sci-fiben tűnik fel, amitől a hideg kiráz

Teljesen lenyűgözött az idén februárban debütált rövidfilm, amiben Pamela Anderson látható. Nem a tőle megszokott szerepben. 

A Connected Luke Gilford rövidfilmje, amelyben a főszereplő Pamela Anderson és Dree Hemingway, a narrátor pedig Jane Fonda. 

connected

A Connected egy rendkívül izgalmas képet fest a közeljövőről, amiben a békét, nyugalmat keresők különleges módszerrel kapcsolódhatnak egymáshoz.

A volt szex-szimbólum elhagyja régi önmagát: a rövidfilmben kétségbeesetten keres valamit az életben, valami olyat, amihez valóban kapcsolódhat. Valamit, ami túlmutat a felszínen, ami a béke, boldogság. 

connected2

A Connectedben ő játssza Jackie-t, az AuraCycle oktatót, aki a virtuális térben edzi a sportolni vágyókat, és közben folyamatosan a Jane Fonda hangján megszólaló podcastot hallgatja, ami varázslatos jövőt ígér.

Jackie elmegy egy wellness-elvonulásra, ahol hátborzongató módon kapcsolódik össze az összes jelenlévővel, a poént nem lövöm le, tessék megnézni itt:

 

A rendező, Gilford egy igen ismert divatfotós, aki a filmről azt mondta: ez egy portré egy nőről, aki küszködik az öregedéssel, önmaga elfogadásával és átalakulásával egy technológiailag optimalizált világban

(forrás)

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Kutasi Kovács Zoltán says:

    Semmi kétségem afelől, hogy Pamela Andersont látni fogjuk még valami hollywoodi nagyjátékfilmben.
    Köszi a posztot!


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!