Girl Power! blog

Julia Roberts először játszik főszerepet egy tévésorozatban

Julia Roberts Oscar-díjas amerikai filmsztár először játszik főszerepet tévésorozatban – írta a BBC News.

juliaroberts

A színésznő Maria Semple Today Will Be Different című, szeptemberben megjelent regényének televíziós adaptációjában fog szerepelni.

Semple maga fogja írni a minisorozatot, melynek producere Roberts saját cége, a Red Om Films lesz. A film és a könyv jogait egyébként Megan Ellison Annapurna Pictures nevű cége vette meg. 

A színésznő korábban vendégként tűnt fel többek között a Jóbarátokban és az Esküdt ellenségekben, főszerepet azonban első alkalommal játszik.

todaywillbedifferentA Today Will We Different (Ma másképp lesz) egy Eleanor Flood nevű nő történetét meséli el, aki élete legjobb napját tervezi, ám arra ébred, hogy a dolgok furcsa fordulatot vesznek.

“Szédítő, hogy Julia Roberts kelti életre Eleanor Floodot! Öröm lesz vele dolgozni! – írta közleményében Semple. Arról még nincs hír, melyik csatorna vetíti a sorozatot.

Julia Roberts 2001-ben kapott Oscar-díjat az Erin Brockovich – Zűrös természet című filmben nyújtott alakításáért.

Maria Semple, akit a The Hollywood Reporter a legjobb hollywoodi szerzők között tart számon, már dolgozott együtt az Annapurnával, amikor 2012-ben Hová tűntél Bernadett? című könyvéből adaptáció készült. 

Maria Semple

Maria Semple

A sorozatban feltűnik majd Cate Blanchett is állítólag. 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!