Girl Power! blog

Ilyen egy igazán frappáns válasz a kérdésre, mikor lesz már gyereketek

A 23 éves Carrie Jansen, valamint vele egyidős férje, Nic Jansen nyolc éve vannak együtt, három évvel ezelőtt házasodtak össze. Az elmúlt időszakban rendre megkapják a kérdést, mikor lesz már gyerekük. 

A pár nem is tervez gyereket, emellett pedig nagyon fárasztóvá vált a mindennapos magyarázkodás, így egy szép napon az Imguron jelentettek be egy “terhességet”.

Így válaszolj, ha azzal zaklatnak, mikor lesz már gyereked

“A férjem és én három éve vagyunk házasok, és mindenki azzal cseszeget, hogy miért nincsen még gyerekünk. Ez közel van, nemde?” – írta Carrie a posztolt fotó alatt.

“Nagynéniktől, anyáinktól, nagymamáktól kapjuk mindig a szokásos megjegyzéseket, és az állandó kérdést: mikor lesz már gyereketek? És azt is mondják: ez a megfelelő idő, hiszen akkor egykorú lesz (unokatestvér neve) gyerekével” – mesélte Carrie a Huffington Postnak. 

Azonban sem Carrie-nek, sem Nicnek nincsenek jelenleg olyan tervei, hogy gyermeket vállaljanak. 

Carrie elmesélte, azt a jól ismert megjegyzést is gyakran megkapja, hogy majd meggondolja magát. De Carrie úgy véli, nem fogja. Mindenesetre egy cuki kiskutyát beszereztek. 

585335491800002d00e42ead

Már több mint egymillióan nézték meg az eredeti Imgur-képet, és több mint ezer komment érkezett is alá. 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!