Girl Power! blog

Magyar lány fotóiért őrül meg a fél internet

A Bored Panda osztotta meg Böröczky Andrea csodás éjszakai fotóit. 

“Magyarországon születtem, Székesfehérváron. 10 évet töltöttem külföldön, de gyakran meglátogatom szülővárosomat. Mindig szeretek ott lenni. Mióta megvettem a fényképezőgépemet, ki akartam próbálni az éjszakai fotózást, így legutóbb, mikor otthon voltam, elmentem és lefotóztam az én kis városomat” – írja felvezetőjében a fotós a Bored Pandán. 

A Girl Power! blog megkereste Andreát, aki a blognak elmondta: már gyermekkora óta fotózik, komolyabban csak 1-2 éve.

Böröczky Andrea

 

“Tavaly júliusban vettem meg a mostani gépemet, és azóta bővítgetem a felszerelésemet új lencsékkel, filterekkel. Ezek az éjszakai fehérvári fotók is már az új géppel készültek, és az első éjszakai felvételeim voltak. Mikor hazalátogattam, kitaláltam, hogy kipróbálom a gépet éjszaka, így bementem a városba, felállítottam az állványomat és elkezdtem fotózni” – mesélte a blognak Böröczky Andrea. 

“A kedvenc témáim nagyrészt a vidéki Anglia, az éjszakai városi felvételek, a természet, a makrófelvételek növényekről” – tette hozzá. 

Andrea elmesélte, a fehérvári képek előtt készített egy összeállítást, a kirándulásai alatt készített vízesésekről készült fotóiról – mely egyébként szintén az egyik kedvenc témája a fotósnak. 

“Ezek a képek felkerültek a Bored Pandára, egész jó megosztásokkal. Ezután jött az ötlet, hogy a fehérvári sorozatomat is megmutatom” – mondta a Girl Power! blognak Böröczky Andrea.

Íme néhány fotó a sorozatból, a többiért pedig katt a Bored Pandára!

Böröczky Andrea hivatalos oldala itt található. 

 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!