Girl Power! blog

Megrázó interaktív videó a párkapcsolati erőszakról

Az Ökumenikus Segélyszervezet legújabb kampányában arra hívja fel a figyelmet, hogy legyen szó akár lelki, akár fizikai bántalmazásról, annak formái nagyon széles skálán mozoghatnak.

A meddigmehet.hu az Ökumenikus Segélyszervezet és a Vodafone által létrehozott online tanácsadó oldal, amely a párkapcsolati erőszak áldozatainak nyújt segítséget. 

“Hisszük, hogy kell egy felület, ahol lehet beszélgetni, kérdezni, információt, segítséget kérni a bántalmazással kapcsolatban.  Ezért hoztuk létre ezt az oldalt, melyen keresztül névtelenül, biztonságos módon, teljes titoktartás mellett tudsz kapcsolatba lépni a Segélyszervezet tanácsadóival: jogásszal, pszichológussal, szociális munkással. A segítség vagy tanácskérés teljesen anonim: nem szükséges semmilyen személyes adatot megadnod”

– olvasható a segélyszervezet oldalán. 

Az interaktív videó (amely itt érhető el) felteszi a kérdést, meddig mehet? A nézők a videó megállításával jelezhetik, hogy melyik az a jelenet, amelyiknél már úgy érzik, hogy az nem elfogadható a párkapcsolatban. 

Te hol állítanád meg a képsorokat? 

***

Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!

Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm.

Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:

Girl Power! blog a Facebookon

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!