Girl Power! blog

Nőkről szóló filmek, amiket nagyon várunk 2017-ben

Emma Watson több filmmel is érkezik idén, Sophia Coppola filmrendező egy 1971-es filmdrámát gondol újra. Jönnek a szuperhősnők is, és izgalmas könyvadaptációkat is nézhetünk a mozikban.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

19+1 kreatív ajándék karácsonyra

Ha ismerősöd, családtagod szereti a művészeteket, a kreatív megoldásokat, a kézműves dolgokat, akkor nyert ügyed van: rengeteg csúcsszuper dolgot szerezhetsz be karácsonyig. Összeszedtem a számomra legkedvesebbeket, természetesen a bloghoz híven sok-sok feminista, és egyéb izgalmas, színes és egyedi ajándékot.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok,… Tovább »

Brad Pitt szerelmes, de nagyon

Mi történik, ha két kém egymásba szeret? Vajon őszinte lehet-e egy ilyen házasság? És mi történik, ha kiderül: az egyikük végig hazudott? Ezeket a kérdéseket boncolgatja a magyar mozikban december 1-jén debütáló Szövetségesek Brad Pitt és Marion Cotillard főszereplésével.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok,… Tovább »

Salvador Dalí szakácskönyvétől eláll a lélegzeted

Dalí szürreális alkotásairól volt híres. De gondoltad volna, hogy a művész a konyhában is alkotott? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Használd ki az utolsó napsugarakat – menj luxus kempingbe!

A nyárnak ugyan vége, ám sokakat a csökkenőben levő hőmérséklet sem marasztal otthon. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Forradalmi mesekönyv kislányoknak – a legjobb tündérmesék, amiket valaha olvastál

Egy frissen megjelent gyermekkönyv mintegy 100 csodálatos tündérmesét rejt, ám azokban messze nem a klasszikus királylányok szerepelnek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Így kezeld a pánikrohamaid: jótanácsok egy kamasz bloggertől

Vajon megbízhatsz-e a legjobb barátodban, ha a szerelem a tét? És a szerelemben, ha a boldogság? És a szüleidben, ha pánikrohamod van? És a pasidban, ha valaki a Twitteren próbál porig alázni? – röviden ezekkel a kérdésekkel szembesülhet az, aki elolvassa Zoe Sugg könyvét, a Girl Online-t. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált… Tovább »

Ezek a nők már mind elhagyták Magyarországot

Egyre több magyar nő él külföldön, vagy tervezi, hogy más országba költözik. Itt a blogon is olvashattatok már számos magyar történetről a Magyar nők külföldön rovaton belül: megismerhettétek Gabit, aki Katalóniában él, Zsuzsit, aki Hollandiában, de olvashattatok dubai, görög, angliai kalandokról is.  Szűcs Nóra ugyanezen a tengelyen kezdett el kutatni, mikor elkezdte Szárnyak és gyökerek… Tovább »

A 10 legjobb állatkísérlet-mentes termék, amit ki kell próbálni 2016-ban

A tudatos vásárlás ma már egyre fontosabb kérdés a fogyasztói társadalom sok tagja számára – noha nem is mindenki figyel oda arra, mit tesz a kosárba, azért szerencsére egyre többen válogatják meg a termékeket, amiket hazavisznek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!