Girl Power! blog

“Mintha csak hipnotizálva lennék, tűrtem”

“Sorra jönnek velem szembe a misztikus üzenetek. Interneten, plakátokon. Üzennek nekem, csak észre kell vennem. Most már tudom.” Olvasói levél a változtatásról, az újrakezdésről. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Újra itt a mannequin challenge, csak épp most fontos üzenete van

A mannequin challenge lényege, hogy a népszerű videókban legkülönbözőbb pózokban mozdulatlanná válnak az emberek. Ezt az ötletet gondolta újra egy indiai reklámügynökség, amely ezzel egy nagyon fontos problémára hívja fel a figyelmet: a szexuális zaklatásra. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban… Tovább »

A 10 legjobb életmentő app nőknek, amivel biztonságban hazatérhetsz

A Twitteren nem olyan régen futott #yesallwomen kampány egy fontos felhívás volt arra vonatkozóan, hogy a nők nagy mértékben vannak kitéve bántalmazásnak, családon belüli erőszaknak, nemi erőszaknak. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Ez a nő gyönyörű tetoválásokkal tünteti el bántalmazó kapcsolatok nyomait

A hegek akár örök életre szólóak is lehetnek, és emlékeztetőként maradhatnak láthatóak életünk végéig testünkön. Flavia Carhalo tetoválóművész azonban úgy döntött, ennek nem kell így lennie. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Igazából így kellene felhívni a figyelmet a nők elleni erőszakra (videó)

A #WhoWillYouHelp hashtag alatt futó videókampány egy picikét más, mint a nagy port kavart magyar rendőrségi felhívás, amelyben a bulizó lányokat hibáztatják azért, amiért szexuális bántalmazás áldozatává válnak.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

A nem az nem. De mi van, ha nem merjük kimondani?

Mi van, ha “megteszed, amit kér”, mert félsz tőle? Vagy ha nem is történik nemi aktus, hanem “csak” fogdosnak, csókolnak, szorítanak”, úgy, ahogyan te nem szeretnéd, de nem mersz szólni?  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden… Tovább »

Képzelj el egy fordított világot – ilyen lenne, ha a férfiak nők lennének (videó)

Eleonore Pourriat rövidfilmjében elképzeli, milyen lenne a világ fordítva, ahol a matriarchális társadalomban a férfiak nap mint nap szexuális zaklatásnak, elnyomásnak lennének kitéve.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Agyonvert hercegek – sokkoló Disney-képek bántalmazott hősökről

Családon belüli erőszak áldozatait mutatja be Saint Hoax. Nemcsak nőket, férfiakat is. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!