Girl Power! blog

10 dolog, amit TÉNYLEG el kell engednünk, hogy boldogok legyünk

Rengeteg cikket olvasni abban a témában, hogy mit kell tennünk ahhoz, hogy lelki nyugalmat, békét, boldogságot találjunk az életben. Vannak kifejezetten erre a területre irányuló kutatások és tanulmányok, idézetek tömkelege okos, intelligens íróktól, tudósoktól. Egy tízes listát pedig többféleképpen is össze lehet állítani arról, hogy mik azok a dolgok, amelyek biztosan nem használnak egy szebb,… Tovább »

Most figyelj: így lesz tökéletes a napod!

Avagy hogyan lassulj le az egyszerűség jegyében, és hogyan élvezd az életed minden pillanatát? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Mit tehetünk a közöny ellen?

Kezdj el reflektálni a világra. A te életed is jobb lesz tőle. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Egy (tényleg jó) spirituális könyv karácsonyra

Ha elvesztél a sok spirituális útmutatás között, akkor ezt a könyvet el kell olvasnod. Lélekmozaikok: érthető és nem elszállt tézisek és okfejtések az önismerethez.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Heti power #25: Popper Péter a nevetésről

– Nézzék! Közöttünk a különböző felfogás a különbség. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Most már ideje lesz tudomásul venni, hogy van, akit el kell engednünk

Van úgy, hogy akiben sokáig hittél, egyszer csak kifordul önmagából. Akiért rajongtál, akit istenítettél, akinek ittad a szavait, egyszer csak elkezd megváltozni. Vagy te változol. A lényeg: más szemüveggel látsz már. El kell engedned. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a… Tovább »

10 dolog, amit sohase mondj egy gyermektelen nőnek

Néhány éven belül akár ötven százalékkal is nőhet a gyermektelen nők száma – kezdi pánikkeltő cikkét a valasz.hu, amelyben az újságíró azt részletezi statisztikai adatokkal, tudományos maszlaggal alátámasztva, hogy a nők rohadt önzők, amiért halasztgatják a szülést, aztán hopp, néznek egy nagyot majd 35 év felett, mert akkor már nem termékenyek, és ezzel mindent elrontanak…. Tovább »

Heti power 23# – Olyasmire leszel képes, amit korábban elképzelni sem tudtál!

Cselekvés közben tanulunk, ezért ha olyan helyzeteket keresel, amelyekben megmutathatod, mit érsz, erősítheted önbizalmadat, és átformálhatod meggyőződésrendszeredet. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!