Girl Power! blog

“Nem az a fontos, hogy mit veszel fel, hanem hogy mit veszel le” – egy ruhaperformansz margójára

Ádám Anna a Gray Box alapítója és művészeti vezetője, Piróth Tímea festő pedig több mint egy éve a Gray Box aktív tagja, az “Israel Us!” című divatperformansz ötletgazdája és főszervezője, akik a “Dirty Dancing Girl Power“, illetve a “Vallomások: Coming OUT!” című ruhaperformanszok főszervezői is. Interjú egy igen különleges előadássorozatról.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy… Tovább »

Egy budapesti nő írta az év(tized) ingatlanhirdetését

Az ingatlan.com-on jelent meg egy V. kerületi lakás hirdetése, amelynek első sorai ugyan teljesen átlagosnak tűnnek, ám hamar kiderül, mi a lakás eladásának valódi oka. Nem lennék most a (hamarosan ex-) férj helyében. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

A nap, amikor inspirációt osztogattak a Deák téren

Fásultan slattyogunk a Deák tér felé mi hárman, Z., a kutya és én. Munka előtti délután, tudom, hosszú napom lesz, 2-kor indul a délutáni műszak, ilyenkor jobb kihasználni a város adta lehetőségeket, még akkor is, ha hétfő van – ami ugyebár köztudottan gyűlöletes, és bár ennek tudományosan megalapozott okai is vannak (értsd: a hétfő az… Tovább »

Egy budapesti munkahely, ahol nincs sem munkaidő, sem szabadságkeret

21 középiskolás lány volt kíváncsi az immár ötödik alkalommal megrendezett Lányok Napja című rendezvényprogram egyik budapesti helyszínére, a Ustream online videostreaming szolgáltatóra.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Ezért kattansz rá – a leárazás pszichológiája

Hogyan ne kapj agyvérzést a plázában című rovatunkból. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

A 8 legjobb hely Budapesten, ahol feltöltődhetsz

Sok stresszmentesítő programról, mozgalomról olvasni az elmúlt időszakban; egyre többen ismerik fel, hogy lassulni, lassítani kellene, a mindennapi rohanást nyugodt, kellemes pillanatokra, valódi élvezetre váltani. Érdemes elmerengeni arról, tulajdonképpen mi is lenne jó nekünk.  Én az elmúlt hetekben éreztem igazán, hogy szakad a cérna. Multitasking, feladatok, többfelé figyelés, stressz, konfliktusok, és ennek az eredménye: a… Tovább »

Most figyelj: így lesz tökéletes a napod!

Avagy hogyan lassulj le az egyszerűség jegyében, és hogyan élvezd az életed minden pillanatát? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Az amerikai Vogue a budapesti nyolcadik kerületet ajánlja

A cikk írója kihagyhatatlannak tartja Budapest nyolcadik kerületének felfedezését.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Nem bírom tovább elviselni anyámat, külföldre költözöm

Hogyan képes három generáció három nőtagja együtt élni? Hogyan dolgoz fel egy közös családi traumát három különböző korban lévő nő, és hogyan képes szembenézni a másik titkaival, múltbéli hibáival? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm…. Tovább »

Ide vidd a barátnőidet, ha jót akarsz (magadnak)!

Ha szeretnétek a barátnőkkel valami jó programot Budapesten, remek ajánlatom van. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!