Girl Power! blog

2015 a női beszédek éve volt – íme a 12 legjobb idézet

2015 a végéhez közeledik. A világban rengeteg jó és rossz dolog is történt az évben, az öröm mellett sok bosszúság is ért minket, mindemellett 2015 az az év volt, mikor legalizálták az azonos neműek házasságát az államokban és legutóbb Görögországban is engedélyezték az élettársi viszonyt, a feminizmus pedig is egyre szélesebb körben válik ismertté  – globális… Tovább »

Dalok, melyeket valódi szakítások ihlettek

A szakítás általában fájdalommal jár – igen kevés esetben vagyunk határtalanul boldogok tőle, bár van ilyen is. Az azonban biztos, rengeteg zseniális dalszerzőt-énekesnőt inspirált az elválás.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Mi az, hogy pánszexuális?

A pánszexuálisok mindenkibe szerelmesek tudnak lenni, akinek “személyisége” van,  legyen az nő, férfi, transznemű, női testbe zárt férfi vagy fordítva. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »

Sminktitkok a Cannes-i Filmfesztiválról – fotók

A Cannes-i vörös szőnyegen feltűntek a ragyogó tehetségű színésznők.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Megható pillanatok – bionikus végtagot kapott egy fél karral született kisfiú Tony Starktól

A Vasember egy bionikus karral ajándékozta meg a 7 éves kisfiút. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Majka és Bochkor tudja a választ a kérdésre, hol a nő helye?

Egy napra átlagosan két olyan hír is jut, amiben valamilyen formában nőket aláznak, kritizálnak, alsóbbrendűnek tekintenek, és amelyben férfiak hiszik azt – még mindig, így 2015-ben – , hogy mindenható istenek. Pedig nem.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

Beyoncé megosztotta az Instagramon fitnesz programját

Cuki Instagram-videót osztott meg az énekesnő. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Hírességek karácsonya

Rengeteg celeb osztotta meg örömteli pillanatait a közösségi oldalakon és fotómegosztó site-okon. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Különleges bélyegek popsztárok arcképével

Svéd popsztárok arcképei kerülnek a svéd posta új bélyegeire. A kilencmillió lakosú Svédország a világ harmadik legnagyobb popzeneexportőre. A bélyegek között van egyik személyes kedvencem, Robyn arcképe is. És egyébként is: a svédek rengeteg mindent adtak nekünk már.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha… Tovább »

Felismered ezt az arcot? – Renée Zellweger átalakulása lépésről lépésre

Futótűzként terjedt el az interneten pillanatok alatt a hír (és a fotó), hogy a bűbájos Renée Zellweger arca felismerhetetlenre változott. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!