Girl Power! blog

Képregényben rajzolta meg az anyaság küzdelmeit

Az anyaság kétségtelenül valami olyan különleges állapot, amit tényleg nem lehet elmagyarázni. Habár én magam nem vagyok anyuka, de tisztában vagyok azzal, micsoda küzdelmek zajlanak két babahintőporos mámor között.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben… Tovább »

Forradalmi mesekönyv kislányoknak – a legjobb tündérmesék, amiket valaha olvastál

Egy frissen megjelent gyermekkönyv mintegy 100 csodálatos tündérmesét rejt, ám azokban messze nem a klasszikus királylányok szerepelnek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Füvet szívó anyukákon pörög az internet

– Mi ez, mami? – Ez egy joint. Marihuána van benne.  – Mari-micsoda? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Milyen esélyei vannak egy leszázalékolt anyának Magyarországon?

Egyedülálló anya mentális zavarokkal, két gyerekkel: nem sok jóra számíthatnak. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

10 ajándékötlet, amivel növelheted kislányod önbizalmát

Közeleg a karácsony, lassan el kell kezdeni a vásárlást. Bár nekem nincs gyerekem, a családban két kicsi lány is izgatottan várja az ünnepeket, így nekiláttam ajándékon törni a fejem. Mi a lehető legjobb egy 6 éves kislánynak? Barbie-baba? Rózsaszín kis ruhák?  Úgy gondolom, hogy nem, sőt. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Most rád van szükség – összefogás egy bloggerért

“Még jó, hogy nem látják a könnyeimet, amikor a WC-be elvonulok sírni, mert már nem bírom tovább a kétségbeeséstől.” Segítsünk Editnek! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

15 dolog, amit nem árt átbeszélni összeköltözés előtt

A Huffington Post bloggere, Wendy Atterbery immár 10 éve ad párkapcsolati tanácsokat, és a hozzá forduló házas emberek 75 százalékáról kiderült, sok probléma elkerülhető lett volna az esetükben, ha a kapcsolat elején megfelelően beszélik meg egymással a felmerülő kérdéseket, és fektetnek le bizonyos alapokat közös életükhöz. Legtöbbször olyan férjjel és feleséggel próbált beszélni, akiknek drasztikusan… Tovább »

Nézd meg ezt a videót a transznemű tiniről, aki megkapja élete legfontosabb ajándékát

Corey Maison története a legjobb példa arra, hogy a legkisebb csomagban lapulhat a világ legnagyobb ajándéka. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Egyenlő részt vállalnak a férfiak a háztartásban?

Még mindig minden a nő dolga? És az baj? Nem baj? Mit csinál otthon a férfi? Végre itt a friss magyar tanulmány.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Mások a koraszülöttek, mint a többiek?

Avagy mi lenne, ha két születésnapom lenne?  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!