Girl Power! blog

19+1 kreatív ajándék karácsonyra

Ha ismerősöd, családtagod szereti a művészeteket, a kreatív megoldásokat, a kézműves dolgokat, akkor nyert ügyed van: rengeteg csúcsszuper dolgot szerezhetsz be karácsonyig. Összeszedtem a számomra legkedvesebbeket, természetesen a bloghoz híven sok-sok feminista, és egyéb izgalmas, színes és egyedi ajándékot.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok,… Tovább »

Mit árul el rólad az ékszered? – Tudd meg egy magyar tervezőtől

Van egy magyar lány, aki különleges, fesztiválra ideális ékszereket alkot: az antiallergén ötvözetek és natúr alapanyagok felhasználásával készült ékszerek között mindenki talál a maga számára gyönyörűséget.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Nem fogod elhinni, miből készült ez a bőrtáska

Hallhattunk már PVC-ből, műanyagból és egyéb különleges anyagból készült bőrhatású táskákról, de ananászból készült műbőrről még nem, az biztos.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a… Tovább »

Tudom, mit csinálsz hétvégén: ismét itt a Stylewalker Night!

Május 16-án újra hosszabbított nyitvatartással vár mindenkit tizenöt V. kerületi designüzlet. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Nem mindennapi ajándékok Anyák napjára

Kézműves kiállítás és vásár nyílt áprilisban Budapesten a KaziArt-ban, ahol remek ajándékokat találhattok Anyák napjára.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Kreatív húsvéti tojások művészetkedvelőknek

Salvador Dalí, Frida Kahlo, Claude Monet vagy épp Andy Warhol a kedvenced? Ha tojásra festenéd őket, vagy híres műveiket, itt van néhány tipp, hogyan tedd.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Ezek a miniatűr állatkák biztosan belopják magukat a szívedbe

Aprócska állatok amigurumi technikával készítve, melyek az ujjbegyeden is elférnek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ezek a legkirályabb esküvői fotók, amit valaha láttam

Ainsley és Sebastien nem az a tipikus párocska. Első randijuk után három héttel már összeköltöztek. Az alábbi fotók készültekor pedig el is jegyezték egymást. Igazi, vérbeli hipszterek, jó őket látni.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm…. Tovább »

A Wes Anderson ihlette táskáknál nincs csodálatosabb

Aki imádja a Grand Budapest Hotelt, vagy az Utazás Dardzsilinge című filmet, az most jól figyeljen! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

“A konyhai téma a családi ebédek miatt rajzolódott ki” – kreatív konyhai eszközök az NK Design-tól

Nagy Klaudia foglalkozott már ékszerkészítéssel, festészettel, ám napjainkban leginkább különleges, egyedi, környezetbarát technikával készült konyhai eszközöket, így alátéteket, vágódeszkát, hűtőmágnest készít.   *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!