Girl Power! blog

10 dolog, amit Arianna Huffingtontól tanulhatsz – az alvásról!

Augusztusban távozott a The Huffington Post című hírportáltól a társalapító Arianna Huffington, akit a digitális média nagyasszonyaként tisztelnek az Egyesült Államokban. Arianna Huffington emellett az egészséges élet hírvivője is, aki szenvedélyesen kutatja az alvás tudományát. Az alvás forradalma című kötete bestsellerré is vált. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek,… Tovább »

Miért szívás betegnek lenni?

Leküzdött a betegség. Ellenálltam, ezerféle vitamint szedtem, esküszöm sportolok is, sokat vagyok a szabadban, de elbuktam. Végigsöpört a családon, anyám, apám, nővérem, unokahúgaim után nem maradhattam ki a sorból, estére már éreztem, végem van. Szóval reggel betelefonálás, hello, nem megyek dolgozni. Hogy meddig? Ma biztos nem. A héten sem. Van, aki boldog ettől az állapottól,… Tovább »

Egy hónapon át napi két banánt evett meg – ez történt vele

Ideje újragondolni a banán mennyiségét az étkezésünkben: e gyümölcs ugyanis csodákat művel. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

A lány, aki békét kötött gyógyíthatatlan betegségével

18 évesen Megan Starshaknak középiskolai utolsó évére, illetve sífutó karrierjére kellett volna összpontosítani, ám ekkor egy szörnyű diagnózist állítottak fel egy kivizsgálás során: egy egész életen át tartó, gyógyíthatatlan emésztési rendellenességet, a colitis ulcerosa-t állapították meg nála (UC, fekélyes vastagbélgyulladás). *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog… Tovább »

8 reggeli rituálé, amitől egész nap megállíthatatlan leszel

Biztosan rengeteg olyan cikket olvastál már, ami arról szól, hogyan legyél frissebb, motiváltabb, kreatívabb, és tudom, hogy van, akinek ez, van, akinek az jön be. Az éjjeli baglyoknak is más kell, és a hajnaliaknak is. Keresztmetszet azonban akad. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet… Tovább »

Így hat az óraátállítás a szervezetedre

A 2016-os óraátállítás (egy órával későbbre) március 27 -én éjjel 2 órakor esedékes: nem árt odafigyelni egészségünkre, hogy könnyebben menjen az átállás.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

Mi köze Shakespeare-nek a csernobili atomkatasztrófához?

Vajon mi köze van Shakespeare-nek a csernobili atomkatasztrófához? A válasz a kozmetikai iparban oly népszerű csigagélben rejlik, amelynek egyébként Britney Spears, Katie Holmes és Ashley Roberts is nagy rajongója. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben… Tovább »

Ezeket a könyveket olvasd el még januárban

Könyvajánló a testnek, a léleknek és az intellektusnak. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Most rád van szükség – összefogás egy bloggerért

“Még jó, hogy nem látják a könnyeimet, amikor a WC-be elvonulok sírni, mert már nem bírom tovább a kétségbeeséstől.” Segítsünk Editnek! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!