Girl Power! blog

Gyönyörű tésztacsomagolások a moszkvai művésztől

Nikita Konkin moszkvai dizájner munkái azonnal megragadják a figyelmet, és biztos, hogy ha meglátod, minden doboz tésztából akarsz majd legalább egyet magadnak.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Korábban gyerekfeleség volt, most ő India első női taxisofőrje

Még csak 14 éves volt, és már menyasszony, amikor öngyilkosságot akart megkísérelni, busz alá akarta vetni magát. Selvi Gowda végül felszállt a buszra. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

Amerika elfeledett pin-up lánya

Hilda érzéki, picit ügyetlen, de egyáltalán nem szégyenlős pin-up lány, akit méltánytalanul feledett el az Egyesült Államok; sőt igazából soha nem is érte el a teljes sikert.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd… Tovább »

Kifestőkönyv felnőtteknek – nem (csak) a szexről szól

Az egyik legjobb terápiás foglalkozás, amit el tudsz képzelni.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Akárhányszor elsírta magát, készített egy szelfit

Emily Knecht Los Angeles-i fotóművész az intimitás megszállottja. Mármint a sajátjáé.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Celebek hónaljszőrrel

A – sokszor férfi – divatdiktátorok diktálta trend, amely szerint a nő lába, hónalja (és még minden más) legyen csupasz, leáldozóban lenne? Nem, erről nincsen szó. A trend örök és sérthetetlen, állandóan megújuló. Vannak azonban olyanok, akik megtörik a szabályokat. Úgy, ahogyan ki vagyunk találva. Hónaljszőrrel, például.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást… Tovább »

Hihetetlenül menő az Eminem dalát jeltolmácsoló lány

Újabb girl power, ezúttal egy nagyon helyes jeltolmács lány személyében, aki Eminem Lose Yourself című dalát adja elő. Shelby Mitchusson a hölgy neve, nem árt megjegyezni!  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Ilyen a cirkuszi nők élete – fotósorozat 1947-ből

Az Egyesült Államokban jelenleg két cirkuszi iskola működik, amely évről évre újabb és újabb tehetséges fiatalokat képez ki a cirkuszi életre. Ha lenne két életem, az egyikben biztosan ezt a hivatást választanám… *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

Öt magyar vállalkozónő, akik nélkül Budapest szürkébb lenne

Budapest, Te csodás! – Sokszor érzem azt a fajta bizsergető örömöt, boldogságot végigsétálva a fővárosban – főleg így tavasszal, napsütésben – , a Margit hídon, az Andrássyn, vagy leheveredve a fűben az Erzsébet téren, hogy milyen isteni szuper itt élni. Fantasztikus ez a város a maga kisebb-nagyobb ékszerdobozaival, egyre több és színesebb kis vállalkozásaival, üzleteivel. Azt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!