Girl Power! blog

Végigcsináltam a bécsi diétát, ez lett az eredménye

Többet fogytam, mint amennyire számítottam, de azért voltak kellemetlenségek. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Heti power #30: A zuhanás az élmény maga

A korlátok amúgy jó dolgok: megvédenek a leeséstől. A gátlások viszont már nem jók. Azok a zuhanásélménytől védenek meg, ami akár jó is lehetne, sőt. Ami a lényeg lenne maga. /Kemény Zsófi/ *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő… Tovább »

Ez a videó kiváló emlékeztető arra, hogy hogyan kellene élni

Egy kutatás szerint Nagy-Britanniában tízből hét nő ki van téve annak az állandó nyomásnak, hogy “tökéletes nőnek” kell lennie. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Kedves Kávé! – Nyílt levél a feketéhez

Őszinte levél a Kávéhoz, akinek sokat köszönhetek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

100 +1 dolog, amitől ez lesz a legeslegjobb nyarad

Hurrá, hurrá! Megérkezett, itt van, elhozta a meleget, a napsütést, a hosszú nappalokat, a strandot, lángost, pihenést, a nyaralást is. Annyira sok mindent lehet most csinálni, hogy alig bírom elsorolni! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden… Tovább »

Magyar nők külföldön: “Előbb tanultam meg olaszul káromkodni, mint hollandul köszönni”

Magyar nők külföldön-sorozatunk újabb interjúalanya ezúttal Hollandiából jelentkezik. Zsuzsi Tóth-Janssen a Fapiacról kertvárosba című blog szerzője többek között a holland munkavállalási engedély körüli hercehurcáról, hollandiai olasz vendéglátósokról, babavárásról, szalmiákos nyalókáról, holland “teraszolásról” és a holland életérzésről mesélt a Girl Power! blognak.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog… Tovább »

Ezt (t)edd a stressz ellen – 7 bevált módszer

A stressz tényleg mindennapjaink szerves része, kinek erőteljesebben, kinek kevésbé van jelen az életében, de szinte a világon mindenki találkozott már a jelenséggel, a szorongással, idegeskedéssel.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Iráni apák és lányaik – egy fotós ledönti a sztereotípiákat (fotók)

Mindenkinek vannak a fejében sztereotípiák különböző országok, nemzetek férfiairól, nőiről, családjairól, valószínűleg Iránnal is így van ez. A következő fotósorozat azonban minden eddigi előítéletet megváltoztat.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon… Tovább »

Magyar nők külföldön: “Otthon mindez képtelenség lett volna”

Eredetileg csak nyelvet tanulni utazott Angliába, aztán ott ragadt. Még egyetemista volt, mikor munkahelyén már előléptették: kasszásból lett néhány év alatt üzletvezető, egyébként pedig gasztroblogot ír. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Magyar nők külföldön – indul a sorozat!

Indul a blog új sorozata! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!