Girl Power! blog

Így vernek át az előtte-utána fotókkal

Ugye te is ismered azokat az előtte-utána fotókat, amelyeken lányok a tükör előtt, általában a legmenőbb edzőruhában, pöpec sminkben, nulla izzadtságcseppel a testükön pózolnak – lefogyva, hiperfeszes fenékkel? Nos, egy fitneszedző most bebizonyítja, hogy minden hazugság, amit ezzel kapcsolatban hittél.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog… Tovább »

Felnőtteknek és gyerekeknek is ugyanazt az egy kérdést tették fel – mit gondolsz, mi a különbség a válaszokban?

Mintegy 50 interjúalanynak ugyanazt az egyetlen kérdést tették fel a film készítői: a felnőtt és gyermek válaszadók válaszai közötti különbség igazán elgondolkodtató. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power!… Tovább »

A legkülönlegesebb magyar digitális receptkönyv, amit valaha láttál

Megszületett az első hazai rajzos-fotós digitális receptkönyv egy magyar grafikusnő  “tollából”.  Ha meglátod, azonnal beleszeretsz!  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

15 finomság a lapos hasért

Nem kell semmiféle trükk, csak gondosan megválogatott ételek, és nemcsak lapos lesz a hasad, de még szuper egészséges is leszel. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »

Bulimia, ahogyan még sohasem láttad

Jo 21 éves. Bulimiás. Minden reggel, mikor felébred, abban bízik, hogy végre jó napra virradt: habzsolások, és “ürítések” (értsd: hányás, hashajtózás) nélküli napot remél. A legtöbb napon csalódik. Annak idején, mikor Jo még táncos volt (mielőtt még a bulimia elvette volna tőle minden erejét és idejét), betegségét titokban tartotta. Azonban 2010 novemberében valami történt. Jo találkozott… Tovább »

Néhány dolog, amiért a nőknek a nyár maga a pokol

Lehet szépséges, naplementés, koktélos fotókat megosztani a Facebookon, hogy éljen, itt a nyár, végre, sunshine, és jöhet a bikini. Azonban van néhány apróság, amit csak mi, nők tudunk arról, igazából mennyire nehéz végigküszködni ezt a néhány hónapot. El is mondom, miért. 1. Izzadunk. Igen, izzadunk, ez az egyik legfőbb baj, ami ellen nem tehetünk semmit…. Tovább »

13 diétás trükk, amit minden nőnek tudnia kell

Van néhány apróság, melyekre odafigyelve táplálkozásunk egészségessé válik, ráadásul hamar megszabadulhatunk a feleslegtől.  1. Zsírtalanítás jégkockával Szedd ki a zsíros levesből, szószokból a zsírt jégkockával: a jégkocka vonzza a zsírt, amit aztán le lehet róla kanalazni. Dobd bele az ételbe, de légy gyors, mert hamar elolvad! 2. Rágj, rágj, rágj… és még egy kicsit, rágj! Kutatások… Tovább »

Testépítő gyerekek? – elgondolkodtató fotósorozat Kurt Stallaerttől

Azt mondják, a sportot nem lehet elég korán kezdeni, szóval jó, ha gyermekünket minél hamarabb megtanítjuk arra, hogy a testmozgás hasznos, fontos és remek dolog az életben. Egy belga fotós elképzelte, mi történik, ha különböző gyermekek a testépítést választják sportjuknak. Ellövöm előre a poént, nehogy sokan még a képek megnézegetése előtt szörnyülködjenek: a képek manipuláltak,… Tovább »

Nézd meg, mit reggeliznek szerte a világban

Dzsem, szalonna, pita, gyümölcs, kenyér, tojás és néhány ismeretlen szó – finomságok a terítéken! Már megint a Buzzfeed: a portál ezúttal egy olyan összeállítást készített, amelyből megtudhatjuk, mit reggeliznek az emberek az Egyesült Államoktól kezdve Japánon át Brazíliáig. Ó, de megenném most azt a marokkói reggelit! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Videó: kövér lány bizonyítja, hogy bármilyen súllyal lehetsz remek táncos

Whitney Trope blogger, rádiós producer és táncos tökéletesen egészséges, 56 kilós tinilány volt. De – ahogy egy interjúban elmesélte – 10 éves korától egyre jobban elkezdte szégyellni a testét. Egy betegség következtében csaknem 90 kiló súlyfelesleget szedett fel. De azt mondja: még ha egyszer le is fog fogyni, soha nem akar a társadalmi normáknak megfelelni. … Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!