Girl Power! blog

Mit csináljunk a megmaradt húsvéti ételekkel?

Semmiképp se dobd ki, megmondjuk, mit tegyél velük! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Húsvét hús nélkül – vegán ünnepi menü

Sokan nekiláttak már a húsvéti sonka előkészületeinek, pácolnak, sütnek, főznek, és így tesznek a vegetáriánusok és a vegánok is.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a… Tovább »

Néhány húsvéti nyúl, amin nevetni fogsz

Egy kis húsvéti összeállítás hétfőre, hogy vidám legyen ez a nap – még mielőtt meglocsolnak. Itt van 5 olyan nyuszi, ami minimum mosolyt csal az arcodra. A végén pedig egy ráadás! 1. Every Bunny Was Kung Fu Fighting. 2. A félelmetes nyulak-sorozatból 3. Hogyan készül a húsvéti tojás? 4. Cukiság. 5. A One Direction együttes…. Tovább »

Tojásos kenyér, Simnel torta és kereplő: így ünneplik a húsvétot a világban

Nem is gondolnád, hányféle húsvéti tradíció létezik a világban! Íme hat különlegesség. 1. Húsvéti bilby – Ausztrália Míg a világ egy része cuki nyulakban gondolkodik, addig Ausztráliában ez egyáltalán nem jellemző, és az élő nyuszi vásárlása helyett szinte kizárólag csokinyúllal ünnepelnek. Az ausztrál gyerekek ráadásul nem is a “klasszikus” nyuszit, hanem bilbyt, vagyis húsvéti erszényesnyulat… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!