Girl Power! blog

Letisztult, boldog élet – így teremtsd meg magadnak!

A Kívül Belül Boldogság csapata segít, hogy megteremtsd magadnak az értékrendeddel azonos, letisztult, boldog életedet. Workshopjukon beavatnak, hogy ők maguk hogyan érik el mindezt. A csapat alapítói elárulták a Girl Power! blognak, hogyan érdemes felhasználni a minimalizmust a boldog és harmonikus élet megteremtéséhez. Timi és Szandra a blog olvasói számára 20%-os kedvezménykupont ajánlott fel, részleteket a cikk… Tovább »

Beszédíróból párnatervező

Bármit is álmodj meg, Felícia elkészíti neked. Mármint a párnádat, amelyre akármely álmodat, képzeletbeli figurád, rajzod és hősöd felvarrja. Merthogy az M.Kissen – A párnázatos – amelynek szlogenje nem véletlenül a “több mint párna” – egy olyan vállalkozás, amely minden megrendelő számára előállítja akár a lehetetlent is. Felícia karácsonyra a Girl Power-kollekcióval is előrukkolt, hogy bátorítson minden lányt… Tovább »

„A titkok forrásának őrzői vagyunk” – Voga Viki-interjú

Nem csak zenét, szöveget ír, énekel, zongorázik, zenekart vezet, koncertet szervez, de rendez, videót vág, fotózik, grafikákat készít, weboldalt szerkeszt, és amikor ez kicsit soknak tűnik, könyvtáros vagy virágárus szeretne lenni. Markáns véleménye van a világról, ugyanakkor úgy látja, szerencsére mondanivaló mindig van. Voga Viki a „bulikagyártó” zeneiparról, a titkos, kifogyhatatlan élet forrásáról, és az… Tovább »

Mi az, hogy pánszexuális?

A pánszexuálisok mindenkibe szerelmesek tudnak lenni, akinek “személyisége” van,  legyen az nő, férfi, transznemű, női testbe zárt férfi vagy fordítva. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »

“Nem bántóak, nem tolakodóak” – börtönben tart jógát raboknak Bakonyi Panni

Bakonyi Panni újszerű és csodálatra való dologra vállalkozott: börtönben tart jógafoglalkozásokat. Nem női börtönben, hanem férfiaknak, jógamatracon oktat. Ászanákat, légzést, relaxációt. Elhangzik néha egy-egy obszcén poén, de a rabok figyelnek. És csinálják, amit Panni mond. Ismerjétek meg közelebbről Pannit, aki egyébként “fegyencélményeiről” blogot is ír. Interjú. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Apakanapé: “Lelke a férfiaknak is van”

Az Apakanapé két pszichológus kezdeményezése: a szakemberek pszichológiai szolgáltatásokat nyújtanak (leendő) apák és természetesen családok, párok, gyermekek részére. Kíváncsi voltam, vannak-e ma kifejezetten férfiakra szakosodott pszichológusok, egyáltalán, Magyarországon felkeresik- e a pszichológusokat a férfiak, és ha igen, miért fordulnak hozzájuk? Szabó Júlia és Szél Dávid pszichológusokkal beszélgettem. „Annyiban kicsit félrevezető a nevünk, hogy nem kizárólag… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!