Girl Power! blog

Egy rövid reggeli jógagyakorlat, ami mellé nem lesz szükséged kávéra

Habár őrült kávéfüggő vagyok, és általában a reggeli rutinom alapvetően a kávém után kezdődik, nem árt, ha résen vagyok, a túl sok kávézás ugyanis nem tesz jót, és könnyen áteshetünk a ló másik oldalára.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a… Tovább »

A 8 legjobb hely Budapesten, ahol feltöltődhetsz

Sok stresszmentesítő programról, mozgalomról olvasni az elmúlt időszakban; egyre többen ismerik fel, hogy lassulni, lassítani kellene, a mindennapi rohanást nyugodt, kellemes pillanatokra, valódi élvezetre váltani. Érdemes elmerengeni arról, tulajdonképpen mi is lenne jó nekünk.  Én az elmúlt hetekben éreztem igazán, hogy szakad a cérna. Multitasking, feladatok, többfelé figyelés, stressz, konfliktusok, és ennek az eredménye: a… Tovább »

Ennek a lánynak van a világ legcukibb jógapartnere

Rachel Brathen jógatanárnak van egy kedves barátja, Penny Lane: ők ketten gyakran jógáznak együtt. Kitalálod, Penny Lane milyen állat lehet?  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt… Tovább »

Úton az egészség felé – a legfontosabb lépések

Íme három alapvetés, ami nem hiányozhat az egészséghez vezető úton. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

“Nem bántóak, nem tolakodóak” – börtönben tart jógát raboknak Bakonyi Panni

Bakonyi Panni újszerű és csodálatra való dologra vállalkozott: börtönben tart jógafoglalkozásokat. Nem női börtönben, hanem férfiaknak, jógamatracon oktat. Ászanákat, légzést, relaxációt. Elhangzik néha egy-egy obszcén poén, de a rabok figyelnek. És csinálják, amit Panni mond. Ismerjétek meg közelebbről Pannit, aki egyébként “fegyencélményeiről” blogot is ír. Interjú. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Jógaórára ment, egy kisbabával távozott

Sima jógaórának indult, szülés lett a vége. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Programajánló: kerülj bele a testedbe!

Gyere kedden táncolni a Jászai Mari térre, a Nimfeumba! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ezt (t)edd a stressz ellen – 7 bevált módszer

A stressz tényleg mindennapjaink szerves része, kinek erőteljesebben, kinek kevésbé van jelen az életében, de szinte a világon mindenki találkozott már a jelenséggel, a szorongással, idegeskedéssel.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a… Tovább »

Heti power 20#

Miért táncold át az életed? *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!