Girl Power! blog

Tippek, hogy a karácsony valóban nyugodt legyen

Közeleg a karácsony, de már hetek óta ünnepi dalok csendülnek fel, fényfüzérek, rénszarvasok köszönnek vissza az utcákon, bevásárlóközpontokban, kirakatokban. Ha úgy érzed, nem hogy a vásárlásra, de még a ráhangolódásra sincs időd, akkor most a legfontosabb teendőd, hogy nyugalmat és belső békét találj az év utolsó időszakában. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált… Tovább »

19+1 kreatív ajándék karácsonyra

Ha ismerősöd, családtagod szereti a művészeteket, a kreatív megoldásokat, a kézműves dolgokat, akkor nyert ügyed van: rengeteg csúcsszuper dolgot szerezhetsz be karácsonyig. Összeszedtem a számomra legkedvesebbeket, természetesen a bloghoz híven sok-sok feminista, és egyéb izgalmas, színes és egyedi ajándékot.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok,… Tovább »

Frida Kahlót karácsonyfadísznek!

Kreatív, ötletes és egyedi karácsonyfadíszből nincsen hiány az etsy-n és más kézműves portékát áruló oldalakon. Frida Kahlo mexikói művésznő idén is sokakat megihletett.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Kreatív nők karácsonya

Hamarosan eljön a karácsony, szinte mindenki nekilátott az előkészületeknek, és persze közben a munka sem áll meg. Jómagam nem csupán az ünnepek alkalmával szeretek otthon lenni: szeretem a bevackolós estéket, kutyával, filmmel, zenével, könyvekkel, pasival, vagy néha egyedül, pláne egy hosszú munkahónap után. Ha pedig otthoni – leadandó – munka akad, még inspirálóbban hat a… Tovább »

10 ajándékötlet, amivel növelheted kislányod önbizalmát

Közeleg a karácsony, lassan el kell kezdeni a vásárlást. Bár nekem nincs gyerekem, a családban két kicsi lány is izgatottan várja az ünnepeket, így nekiláttam ajándékon törni a fejem. Mi a lehető legjobb egy 6 éves kislánynak? Barbie-baba? Rózsaszín kis ruhák?  Úgy gondolom, hogy nem, sőt. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és… Tovább »

Most rád van szükség – összefogás egy bloggerért

“Még jó, hogy nem látják a könnyeimet, amikor a WC-be elvonulok sírni, mert már nem bírom tovább a kétségbeeséstől.” Segítsünk Editnek! *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

Mikor voltál utoljára boldog?

Nem a temérdek pénzedről vagy a Porschédról fogsz mesélni az unokáidnak. A megélt érzelmekről, arról fogsz, már ha addig szorgosan gyűjtögeted őket. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot!… Tovább »

24 életminőség-javító márka, amiket imádunk

Semmiképp nem szabad tárgyaink rabjaivá válnunk, de kétségtelen, hogy egy-egy termék és márka nemcsak a napodat dobhatja fel, de jelentősen megkönnyíti az életedet is. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl… Tovább »

Hírességek karácsonya

Rengeteg celeb osztotta meg örömteli pillanatait a közösségi oldalakon és fotómegosztó site-okon. *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »

Ijesztően furcsa karácsonyi családi fotók

20 példa arra, hogy milyen fotót ne készítsetek karácsonykor, ha nem akarjátok, hogy hibbantnak nézzenek.  *** Kedves olvasó! Köszönöm, hogy betértél! Minden kulturált és építő jellegű hozzászólást örömmel veszek, boldog vagyok, ha párbeszédet kezdeményeztek! Azonban a kirekesztő, gyűlölködő kommenteket minden esetben törlöm. Keresd a Facebookon a Girl Power! blogot! Katt a képre:... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!